Atoy Autohuolto valitsi OIKIOn

Atoy Autohuolto valitsi OIKIO Digital Performance Agencyn hakusanamainonnan kumppanikseen. Yhteistyön tavoitteena on kasvattaa huoltoajanvarausten volyymia ja parantaa merkittävästi hakusanamainonnan tuottavuutta.

Suomen tunnetuimpiin huoltokorjaamoketjuihin kuuluva Atoy Autohuolto aloitti yhteistyön OIKIO Digital Performance Agencyn kanssa.

”Olemme todella innostuneita yhteistyön alkamisesta. Atoy Autohuolto on kaikkien tuntema huoltokorjaamoketju. Myös asiakkaan toimiala on kiehtovassa tilassa – huoltopalveluita etsivät asiakkaat ovat jo siirtyneet verkkoon, mutta moni toimijoista ei ole vielä täysin herännyt verkon mahdollisuuksiin. Edelläkävijät pääsevät täälläkin palvelemaan asiakkaitaan muita tehokkaammin.

Yhdessä Atoy Autohuollon kanssa voimme lähteä rakentamaan heidän mainontaansa toimialalle kokonaan uudenlaisia palvelu- ja kohdistustapoja, jotka tavoittavat käyttäjät tarpeiden eri vaiheissa. On äärimmäisen kiehtovaa haastaa mainonnan toimintamallimme ja rakentaa taas uuden asiakkaan hakusanamainonta aivan uudelle tasolle.”


Atoy Autohuolto on vuonna 1930 perustetun Atoyn uusi konsepti Suomen autokorjaamoalalle. Atoy Autohuolto on palvelualtis, asiantunteva ja vastuullinen huoltokorjaamoketju. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltavat vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua.

OIKIO Digital Performance Agency Oy, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO haastaa toimistojen perinteisiä palvelumalleja ja rakentaa asiakkailleen digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.