Hanna Länsivuori OIKIOn toimitusjohtajaksi

Lukuaika min

OIKIO saa uuden toimitusjohtajan, kun kokenut digimarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittäjä Hanna Länsivuori aloittaa yrityksen johdossa.

Digimarkkinoinnin asiantuntijatoimisto OIKIO on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen MBA Hanna Länsivuoren. Hanna siirtyy OIKIOlle Stockmannin myyntijohtajan tehtävästä. Hannan johdolla yhtiö uudistaa strategiaansa ja tavoittelee kannattavaa kasvua.

”OIKIOlla on huikeat mahdollisuudet seuraavaan kasvuharppaukseen: perusta on erinomaisesti rakennettu ja oikiolaiset ovat piinkovia asiantuntijoita, joita asiakkaat arvostavat. Minun tehtäväni on kirkastaa suuntaa ja auttaa tunnistamaan ne eväät, joilla OIKIOlla on paras potentiaali kasvaa”, uusi toimitusjohtaja Hanna Länsivuori sanoo.

OIKIO on valittu useita kertoja vuoden toimistoksi suurten markkinointiteknologiatoimistojen joukosta. Yhtiössä on upeaa asiantuntemusta, sanoo hallituksen puheenjohtaja Patrik Sallner.

”Yhdessä tekeminen ja sparrailu ovat OIKIOn kulttuurissa tärkeitä arvoja. Hannalla on vahvat näytöt osallistavasta ja innostavasta johtamistyylistä. Sen lisäksi Hanna tuo OIKIOlle asiakkaan näkökulmaa: hän on ollut luomassa uusia digitaalisia liiketoimintamalleja suuryrityksissä ja ymmärtää, miten OIKIOn asiantuntemusta voidaan hyödyntää asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä”, Patrik sanoo.

 

Haasteet ratkaistaan tekoälyn ja ihmisälyn yhdistelmällä

Hanna on työskennellyt yli kymmenen vuotta markkinoinnin ja myynnin johdossa suurissa yrityksissä. Ennen Stockmannia hän johti Fennian digitaalisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen yksikköä ja Tallink Siljan verkkokauppaa, asiakaskokemusta, brändiä ja markkinointia. Aiemmin hän on vastannut asiakkuuksista ja myynnistä mainostoimistoissa ja mediayhtiöissä.

Yrittäjähenkisyys on aina kulkenut mukana.

”Olen kasvanut rakennusalan yrittäjäperheessä, ja paluu korporaatiomaailmasta nuoreen, tiiviiseen toimistoyhteisöön on äärimmäisen innostavaa. OIKIO on työntekijöidensä ehdoilla rakennettu yritys, jolla on yrittäjähenkinen asiantuntijakulttuuri. Uskon, että taustani ansiosta ymmärrän sekä pienten että suurten yritysten tarpeita ja odotuksia – niin asiakkaan kuin työntekijänkin näkökulmasta.”

Hannan mukaan tekoäly mullistaa toimistojen ja asiakkaiden liiketoiminnan.

”Jokaisen pitää määritellä toimintatapansa ja olemassaolonsa uudelleen. OIKIOlla on edellytykset olla asiakkaille se kumppani, joka auttaa digimarkkinoinnin kehittämisessä ja tehostamisessa. Tärkeintä on ymmärtää asiakkaan tavoitteita ja näyttää käytännössä, miten ne voidaan saavuttaa asiantuntijoiden syväosaamista ja tekoälyä hyödyntäen.”

Hanna Länsivuori aloittaa tehtävässään helmikuussa 2024. Nykyinen toimitusjohtaja Heikki Yrjölä jatkaa roolissaan helmikuuhun asti.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen mainontaan: hakumainontaan, some-mainontaan ja ohjelmalliseen mainontaan. OIKIOn asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret B2B- ja B2C-yritykset. OIKIO on itsenäinen, Fonectaan kuuluva yritys.

 

Kuvaaja: Karoliina Vuorenmäki

Satu Brandt

Head of Operations