Jaakko Knuutila siirtyy Account Directoriksi

Lukuaika min

Pitkän uran digitaalisen markkinoinnin parissa tehnyt Jaakko Knuutila siirtyy Account Directoriksi.

Jaakko Knuutila on nimitetty Account Directoriksi OIKIOlle 1.2.2023 alkaen. Jaakolla on pitkä tausta yrittäjänä mainonnan ja markkinoinnin parissa, sekä konsultti- ja johtotehtävistä alan eturivin toimistoista. Viime vuodet hän on keskittynyt web-analytiikkaan ja kasvuhakkerointiin.

OIKIOlla Jaakon vastuualueena on myynnin kokonaisvaltainen kehitys sekä asiakassuhteiden rakentaminen.

“On hienoa päästä kertomaan OIKIOn vahvuuksista ja lähestymistavoista niin nykyisille kuin tuleville asiakkaille alati muuttuvassa digitaalisen markkinoinnin kentässä. Tavoitteena on vauhdittaa OIKIOn kasvua, jossa yhä useampi asiakas pääsee hyödyntämään  kokonaisvaltaisesti OIKIOn eri palveluita.” Jaakko kertoo.

“Jaakko tuo OIKIOn myyntitiimiin paljon arvokasta kokemusta ja näin pääsemme kiinni asiakkaiden tärkeimpiin haasteisiin syvemmin heti ensimetreiltä. On ilo päästä tekemään entistä läheisempää yhteistyötä Jaakon kanssa.” summaa toimitusjohtaja Heikki Yrjölä.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen mainontaan. OIKIOn asiakkaita ovat mm. DNA, Oomi, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso Outotec, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää n. 40 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 72 sekä Vuoden Toimisto 2022, 2020, 2019 ja 2018 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

Heikki Yrjölä

CEO

OIKIOn toimitusjohtaja vuodesta 2021. Taustaa laajasti digitaalisessa markkinoinnissa ja liiketoiminnassa.