OIKIO on Vuoden Toimisto 2019 -tutkimuksen finalisti

Lukuaika min

OIKIO Digital Performance Agency Oy on valittu uudelleen Vuoden Toimisto 2019 -tutkimuksen finaaliin.

Osallistuimme tänä vuonna toista kertaa tutkimukseen ja ylsimme jälleen shortlistalle kategoriassa <b>markkinointiteknologiatoimistot.</b> Edellisenä vuonna meidät valittiin Vuoden Toimistoksi omassa kategoriassamme, jolloin saimme kategoriamme parhaat arvosanat liiketoimintaedun tuottamisessa ja asiakkaiden suositteluhalukkuudessa.

Huolimatta nopeasta kasvusta olemme onnistuneet pitämään työmme laadun ja asiakastyytyväisyyden korkeana. Mittaamme asiakkaidemme suositteluhalukkuutta puolivuosittain ja tuorein NPS oli 93, joka kertoo poikkeuksellisesta asiakastyytyväisyydestä.

Vuoden Toimisto -tutkimuksessa tuomareiden sijaan asiakkaat arvioivat kumppaneitaan ja kilpailussa palkitaan asiakkailta parhaat arvosanat saaneet toimistot. Tämän vuoden tutkimukseen osallistui 61 toimistoa ja 830 markkinointiviestinnän ammattilaista. Voittajat julkistetaan palkintogaalassa, Bio Rexissa 12.2.2019.

Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja kaikille oikiolaisille kovasta työstä! 

 

Lue lisää aiheesta:

 

Markkinointi&Mainonta: Vuoden toimisto -tutkimuksen finalistit ovat selvillä – mukana 28 toimistoa 
Vuodentoimisto.fi


Vuoden Toimisto -tutkimus järjestettiin Suomessa nyt kolmatta kertaa. Tutkimukseen osallistui 61 toimistoa ja 830 markkinointiviestinnän ammattilaista. Toimistoja arvioitiin yhdessä asiakkaiden kanssa lukuisilla eri kriteereillä kuten toimiston liiketoimintaosaaminen, digiosaaminen, projektien johtaminen, asiakkaan kokema arvo, tulokset ja asiakkaan vaihtohalukkuus. Lisätietoa:
vuodentoimisto.fi

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää +20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 93 ja Vuoden toimisto 2018 -tutkimuksen voitto teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.