Niilo Relander

Aleksi Rastas

Senior Web Analyst & Partner

Kerro lyhyesti itsestäsi

Jotkut kutsuvat minua analytiikkamestariksi, toiset seo-guruksi. Itse olen sitä mieltä, että haluan kehittää verkkosivuja datan perusteella. Haluan kouluttaa asiakkaita, kehittää heidän verkkoliiketoimintaansa ja rakentaa heidän kanssaan yhdessä hienoja asioita myös tulevaisuudessa.

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Yliopistossa pohdin, mitä tulen tekemään näillä koodaus-, matematiikka- ja markkinointi-kursseilla. Olen siis kauppakorkeakoulusta valmistunut tietojärjestelmätieteiden maisteri. Digimarkkinoinnista en tiennyt koulussa mitään, mutta näin jälkeen päin ajateltuna olen rakennettu tähän ammattiin.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen erittäin ylpeä siitä, että olen päässyt suunnittelemaan, rakentamaan ja kouluttamaan isojen yritysten verkkoseurantaa. Lisäksi näiden asiakkaiden kanssa olemme onnistuneet useissa verkkosivustouudistuksissa niin analytiikan kuin hakukoneoptimoinnin saralla.

Mitä haaveita sinulla on?

Haluan päästä puhumaan kansainväliseen konferenssiin. Tähän haaveeseen päästäkseni olen rakentanut selkeät askeleet oman osaamisen ja henkilöbrändin kehittämiseksi vastaamaan kansainvälistä tasoa.