Frans Astala

SEO Consultant

MIKSI OLET DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KONSULTTI?

Digitaalisessa markkinoinnissa minua kiehtoo mitattavuus, muuttuvuus ja potentiaali. Erilaisia mahdollisia tapoja tehdä asioita on lähes rajattomasti – ja minkä tahansa metodin toimivuuden voi todeta tuloksilla jotka mitattavuus mahdollistaa. Digitaalisen markkinoinnin työkalut taipuvat moneen ja niiden avulla pystymme auttamaan hyvinkin erilaisia organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa.

Tästä syystä mielestäni sekä kekseliäisyys että kyky ymmärtää dataa ovat alalla suuria valtteja. Tässä yhdistyvät luovuus ja analyyttisyys jotka koen omiksi vahvuusalueikseni. On motivoivaa päästä kokeilemaan uutta mutta myös osata kehittää toimintaa pitkällä aikavälillä dataan pohjautuen.

Samat aspektit antavat avaimet myös oman osaamisen kehittämiseen; oman työn tuloksien mittaaminen mahdollistaa erilaisten lähestymistapojen kokeilemisen ja siten myös oman tekemisen hiomisen.

MISTÄ OLET YLPEÄ?

Hyvät tulokset motivoivat aina, mutta suurimmat onnistumisen kokemukseni liittyvät tilanteisiin jossa olen kyennyt haastamaan asiakkaan tapaa tehdä asioita ja samalla lisäämään asiakkaan ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista ja sen mahdollisuuksista. On hienoa nähdä digitaalisen markkinoinnin periaatteiden saavan jalansijaa organisaatiossa.

MITÄ AMMATILLISIA HAAVEITA SINULLA ON?

Tärkeintä minulle on kehittyä tekijänä joka ymmärtää sekä laaja-alaisesti digitaalisen markkinoinnin kenttää, että pystyy omalla asiantuntijuudellaan tuottamaan mahdollisimman paljon aitoa lisäarvoa asiakkaalle. Haaveenani on pystyä soveltamaan digitaalisen markkinoinnin työkaluja laajasti myös jo vakiintuneiden alueiden ulkopuolella ja kehittämään myös uusia tapoja lähestyä digitaalista markkinointia.