Iiro Heiskanen

Senior PPC Consultant

MIKSI OLET DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KONSULTTI?

Digitaalisen markkinoinnin kenttä kasvaa ja kehittyy jatkuvasti ja näin myös se menetelmien kirjo, joiden avulla voidaan edesauttaa yritysten kasvua. Konsulttina on äärimmäisen palkitsevaa se, että saan konkreettisia tuloksia asiakkailleni yhdistäen digitaalisen markkinoinnin kanavat ja web-analytiikan siten, että pelkkien lukujen tarkastelun sijaan voidaan ehdottaa konkreettisia toimenpiteitä. Kaikki tämä loistavassa työyhteisössä takaavat erinomaiset edellytykset pitkäjänteiselle ja tuloksekkaalle työlle.

MISTÄ AMMATILLISESTA SAAVUTUKSESTASI OLET YLPEÄ?

Olen ylpeä jokainen kerta, kun pääsen auttamaan asiakkaita saavuttamaan ja ylittämään heidän liiketoiminnallisia tavoitteitaan digitaalisen markkinoinnin kautta. Ammatillisesti on erittäin motivoivaa myös se, että pystyn edesauttaa asiakkaiden omaa osaamista ja ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin kanavien ja web-analytiikan yhteispelissä.

MITÄ AMMATILLISIA HAAVEITA SINULLA ON?

Tulevaisuudessa haluan jatkaa kehittymistä syväosaajana omaksuen lisää web-analytiikka- sekä ohjelmointitaitoja. Nämä elementit luovat erinomaista pohjaa päästä kehittämään myös uusia digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja toimintatapoja, joilla taas voidaan tuoda mitattavaa lisäarvoa ja kilpailuetua asiakkaille. Uskon, että nämä ovat saavutettavissa ainoastaan kunnianhimoisten asiakkaiden ja työkaverien kanssa.