Joachim Granberg

Joachim Granberg

Senior PPC Consultant

Joachim Granberg

Joachim Granberg

Paid Media Consultant

Kerro lyhyesti itsestäsi

Minulla on lähes neljän vuoden kokemus hakusana- ja Facebook-mainonnasta. Erityisesti pidän siitä, kun lähes kaiken voi mitata reaaliajassa. Olenkin työssäni erittäin analyyttinen, ja luvut ohjaavat töytäni.
Sain uralleni alulleen, kun aloitin harjoittelijana helmikuussa 2014 Tulos Helsingissä. Siirryin Tulokselta OIKIOon syyskuussa 2017.

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Valmistuin Svenska Handeshögskolanista vuonna 2012, ja olen sittemmin ollut aktiivisesti mukana verkkoliiketoiminnassa. Kaikki sai alkunsa kun minä valmistumiseni jälkeen lähdin mukaan veneilyalan verkkokauppaan, Marinekauppa.com:iin. Sieltä heräsi mielenkiinto digitaalista markkinointia kohtaan. Mielenkiinto kasvoi, ja päätin että haluan olla digitaalisen markkinoinnin asiantuntija täyspäiväisesti.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen ylpeä siitä, että olen onnistunut huomattavasti kasvattamaan asiakkaani tulosta ja huomaan, että asiakaskin on työhöni tyytyväinen.

Olen myös ylpeä siitä, että minulle on annettu mahdollisuus työskennellä kahdessa Suomen parhaimmassa digitaalisessa markkinointitoimistoissa: OIKIO ja Tulos Helsinki.

Mitä haaveita sinulla on?

Haluan jatkuvasti kehittyä asiantuntijana. Paras tapa tähän on tehdä haastavaa työtä ja oppia kollegoilta uusia asioita. Tavoitteena on olla maailmanluokan hakusanamainonnan ammattilainen.