Joni Järviseutu, SEM-konsultti

Joni Järviseutu

Paid Media Consultant (SEM & Social media advertising)

Joni Järviseutu

Joni Järviseutu

Junior Consultant (SEM & Social media advertising)

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen intohimoinen digitaalisen markkinoinnin kehittäjä, joka on Pohjois-Suomen reissun jäljiltä valmistunut kauppatieteiden maisteriksi. Olen työskennellyt monissa tunnetuissa yrityksissä, joissa monipuoliset ja haastavat työtehtävät ovat antaneet minulle laajaa näkemystä markkinoinnin ja mainonnan kehittämisestä.

Teen tällä hetkellä OIKIOlla sekä Adwords- että sosiaalisen median mainontaa (Facebook, Twitter, Instagram).

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Parasta digitaalisessa markkinoinnissa on se, että kaikki ovat mitattavissa. Mitattavuuden ansiosta on mielenkiintoista seurata lähes reaaliaikaisesti mikä toimii ja mikä ei. Digitaalinen ympäristö kehittyy nopeasti, joten konsulttina on valtavan mielenkiintoista yhdistää kaupallinen näkökulma ja uudet teknologiset innovaatiot.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen erityisen ylpeä silloin, kun saan asiakkaalta positiivista palautetta ja markkinointitoimenpiteet ovat edistäneet asiakkaan liiketoimintaa.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Haluan olla kehittämässä asiakkaideni digitaalista markkinointia yhä kovempiin liiketoiminnallisiin tuloksiin. Minulle on tärkeää työskennellä inspiroivien ihmisten kanssa mielenkiintoisissa projekteissa, joissa pääsen asiakastulosten lisäksi kehittämään omaa ammattitaitoani.