Liity asiantuntijatiimimme


Olemme nopeasti lunastaneet monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä paikan web-analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjänä. Kasvamme yhden asiantuntijan kuukausivauhtia ja etsimme koko ajan uusia asiantuntijoita erilaisiin rooleihin mukaan huippuosaajien tiimiimme.


Liity asiantuntijatiimimme


Olemme nopeasti lunastaneet monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä paikan web-analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjänä. Kasvamme yhden asiantuntijan kuukausivauhtia ja etsimme koko ajan uusia asiantuntijoita erilaisiin rooleihin mukaan huippuosaajien tiimiimme.


Lyhyesti meistä


OIKIO Digital Performance Agency Oy, lyhyemmin OIKIO, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden perustama toimisto. Keskitymme web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIO työllistää n. 20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Olemme rakentamassa OIKIOsta asiantuntijatoimistoa, jossa alan parhaat asiantuntijat haluavat pysyä.


Asiakkaitamme


Image

Tätä me olemme

 • Alan johtavaa syväosaamista

  Asiantuntijamme edustavat oman osaamisalueensa terävintä kärkeä. Kaikessa ei voi olla paras ja siksi asiantuntijamme erikoistuvat olemaan parhaita. Syväosaamisalueensa lisäksi kaikki hallitsevat meillä web-analytiikan.

 • Itseohjautuvuus

  Emme kaipaa manageroitavia, vaan rakentajahenkisiä asiantuntijoita, jotka osaavat tehdä itse päätöksiä. Meillä kaikki oikiolaiset osallistuvat päätöksentekoon ja OIKIOn kehittämiseen.

 • Asiakas edellä

  Kaikkia päätöksiämme ohjaavat asiakkaan edun priorisointi. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa kuin olisimme osa heidän tiimiä ja kohtelemme heidän liiketoimintaa kuin se olisi omamme.

 • Et ole nörtti yksin

  Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme halua kasvattaa teknistä osaamistasi. Uskomme, että tekninen osaaminen auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään skaalautuvia ideoita.

 • Intohimona jatkuva oppiminen

  Asiantuntijoitamme yhdistää palava halu oppia lisää ja intohimoinen suhtautuminen web-analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin. Useimmilla asiantuntijoillamme on myös omia digitaalisen markkinoinnin projekteja työn ulkopuolella.

 • Hauskanpito

  Työnteon täytyy olla hauskaa eikä se saa haitata vapaa-aikaa. Pidämme yhdessä hauskaa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Jatkuva asiantuntijoiden haku

Web Analyst & CRO

Etsimme Data & Programmatic -tiimiimme jatkuvasti uusia web-analyytikkoja ja konversio-optimoinnin asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa Junior konsultti, konsultti ja Senior konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin tästä

SEO Consultant

Etsimme SEO-tiimiimme jatkuvasti uusia hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa Junior konsultti, konsultti ja Senior konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin tästä

PPC Consultant

Etsimme PPC -tiimiimme jatkuvasti uusia hakusanamainonnan ja Facebook-mainonnan asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa Junior konsultti, konsultti ja Senior konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin tästä

Programmatic Consultant

Etsimme Data & Programmatic -tiimiimme jatkuvasti uusia ohjelmallisen ostamisen asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa Junior konsultti, konsultti ja Senior konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin tästä

5 tärkeintä syytä valita OIKIO

1. Saat web-analytiikan, konversio-optimoinnin, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan Suomen parhaat osaajat työkavereiksi.
2. Meillä ei ole kellokortteja, etätyökieltoja, tarpeetonta raportointia tai turhaa byrokratiaa. OIKIOta kehitetään asiantuntijoiden ehdoilla.
3. Asiakkaina tunnetut, kiinnostavat ja kansainväliset asiakkuudet, jotka ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä työmme tuloksiin.
4. Mahdollisuus oikeasti kehittää omaa osaamistasi. Järjestämme mm. viikoittain kompetenssiesityksiä ja analytiikka- sekä tekniikkakerhoja, joihin kaikki saavat osallistua.
5. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden valita itse omat työvälineet, laajan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut, oman koulutusbudjetin esimerkiksi seminaarimatkoihin, yrityksen luottokortin, viikoittaisen aamiaisen, välipalat, virvokkeet ja muut juomat.

Ilmianna itsesi tai vinkkaa tuttusi

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen work@oikio.fi

Tutustu tiimeihimme

Image

Data & Programmatic -tiimi

Data & Programmatic -tiimissämme yhdistyy vahva analytiikka-, sivustokehitys-, display- ja liiketoimintaosaaminen. Autamme kehittämään verkkopalveluista mitattavia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita myyntikanavia.

Tiimissä työskentelee web-analytiikan, konversio-optimoinnin ja ohjelmallisen display-mainonnan asiantuntijoita. Analyytikkojen määrällä mitattuna tiimi on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista teknisistä web-analytiikkatiimeistä. 

Tutustu tästä tarkemmin oikiolaisiin! 

Image

SEO -tiimi

Alan kysytyimmät hakukoneoptimoinnin asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme.

Tiimissämme on erityisen vahvaa teknistä osaamista ja ratkaisemme mielellämme ongelmia, joita muut SEO-asiantuntijat eivät osaa tai halua yrittää ratkaista.

Tutustu tästä tarkemmin oikiolaisiin! 

Image

PPC -tiimi

Mainonnan asiantuntijatiimissämme työskentelee hakusanamainonnan ja Facebook-mainonnan asiantuntijoita. 

Uniikit lähestymistapamme, mainonnan strategia- ja tekniikkaosaaminen, edistyneet menetelmät, operointirutiinit ja kokeneet asiantuntijat tekevät mainonnan tiimistämme todella kysytyn.

Tutustu tästä tarkemmin oikiolaisiin! 

Kun haet meille töihin...


1. kierros

Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme,
että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.

2. kierros

Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.

3. kierros

Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.

Ilmianna itsesi tai vinkkaa tuttusi

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen work@oikio.fi