REKRYTOIMME

CRO & Web Analyst

Etsimme web-analytiikan ja konversio-optimoinnin konsultteja kovaa kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin. Kun sinua motivoi asiakasvastuu, uuden oppiminen ja asiakastyön tulokset, niin olet juuri oikeassa paikassa.

Hae tätä työpaikkaa Ilmianna kaverisi
REKRYTOIMME

CRO & Web Analyst


Etsimme web-analytiikan ja konversio-optimoinnin konsultteja kovaa kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin. Kun sinua motivoi asiakasvastuu, uuden oppiminen ja asiakastyön tulokset, niin olet juuri oikeassa paikassa.

Hae tätä työpaikkaa
Ilmianna kaverisi

Tervehdys tiiminvetäjältä Ilpo Ryynäseltä

Millaista CRO & Web Analystin työ on OIKIOlla?


CRO & Web Analystin työ OIKIOlla on muiden auttamista. Konversio-optimoinnin avulla teemme asiakkaidemme verkkosivustoista ja -palveluista heidän parhaita myyjiään ja saamme omat SEO ja Paid Media -tiimimme näyttämään hyvältä.

Ratkaisemme konversio-ongelmia ja autamme asiakkaitamme ja muita OIKIOn tiimejä tekemään dataperustaisia päätöksiä online-markkinoinnin ja -myynnin kehittämiseksi ja tulosten parantamiseksi.

Paikkansa ansaitsevan CRO & Web Analystin työhön kuuluu mm. online-asiakastutkimuksia, konversiota parantavien hypoteesien kehittämistä, Google / Adobe Analytics -datan analysointia, teknisiä implementointeja seurantojen asettamiseksi, digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden hallintaa ja konkreettisten toimenpiden tekemistä suoraan verkkosivustoille.


Tällaisten asiakkaiden kanssa teemme töitä


OIKIOn asiakkaita

Tällaisten asiakkaiden kanssa teemme töitä


OIKIOn asiakkaita

Mitä odotamme CRO & Web Analystiltä?


CRO & Web Analystin työ sopii parhaiten analyyttisille moniosaajille, jotka nauttivat asiakkaiden ja muiden OIKIOn tiimien kanssa työskentelystä.

Odotamme CRO & Web Analystiltä ennen kaikkea:

 1. Vähintään 1-2 vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä
 2. Proaktiivisuutta niin asiakkaiden kuin OIKIOn tiimien ja tiimiläisten suhteen.
 3. Kykyä esiintyä ja kertoa omista näkemyksistä asiakkaille.
 4. Ymmärrystä useasta digitaalisen markkinoinnin kanavasta.
 5. Kriittistä silmää datan laadulle ja verkkosivustojen kehitykselle.
 6. Jatkuvaa uuden oppimista ja sen jakamista muille tiimiläisille.
 7. Halua kehittää OIKIOn toimintatapoja CRO:n ja web-analytiikan suhteen.

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

 1. Taustaa koodaamisesta.
 2. Kokemusta graafisesta työstä.
 3. Kokemusta projektinhallinnasta ja myyntityöstä.
 4. Hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista.
 5. Näkemystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittymisestä yleisesti.
 6. Kokemusta työkaluista kuten
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Adobe Analytics
  • Adobe Target
  • Hotjar
  • Visual Website Optimizer
  • Optimizely
  • Google Optimize
  • Hubspot

Mistä arki koostuu?


Web-analytiikka
30 %
Laadulliset ja määrälliset tutkimukset
20 %
Asiakasviestintä ja projektinhallinta
30 %
Tiedon ja osaamisen jakaminen
20 %
Visuaalinen työ
Oman soveltuvuuden mukaan

Hae CRO & Web Analyst -työpaikkaa

Tulevia tiimiläisiäsi


Jutta Kurikka
CRO & Web Analyst

"Mahtavat kollegat, joilta voi oppia mielettömästi. Uskoin saavani monipuoliset työtehtävät ja vapauden vaikuttaa siihen mitä tekee - ja toiveeni myös toteutui."
Aleksi Rastas
Senior Web Analyst

"OIKIOssa parasta on työkaverit. Meillä on täällä paljon tolkun ihmisiä ja myös propellipäitä. Tän porukan kanssa ollaan yhdessä rakennettu loistava työpaikka, johon on mukava tulla joka aamu (paitsi viikonloppusin ja etäpäivinä ja jos on lomalla tai kipeenä)."
Jyri Vuorinen
Senior Web Analyst

"OIKIOlla hienoin asia on, että jokainen homma tehdään aina vähän paremmin kun kukaan osaisi odottaa. Jokaisesta asiasta löytyy omat timantinkovat asiantuntijansa ja aina tarvittaessa saa apua."

Tarjoamme sinulle


 • Avun monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen

  Haluamme yksilöinä osata yhden asian erinomaisesti ja ymmärtää useita digitaalisen markkinoinnin alueita. Haluatko sinäkin? Meidän nörtit ja datafiksut kollegat auttaa.

 • Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

  Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

 • Kilpailukykyistä paremman palkan ja edut

  Palkkasi pohjautuu osaamiseen, tiedonjakokykyyn ja asiakastyön laatuun. Monien tiimiläisten mielestä eduista parhain on pelihuone (sis. pingispöytä, darts-taulu, fussball-pöytä, PS4, pöytälätkä…).

 • Intohimoiset ja hauskat työkaverit

  Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Hae CRO & Web Analyst -työpaikkaa

OIKIO lyhyesti


Asiakkaitamme


OIKIO Digital Performance Agency Oy, lyhyemmin OIKIO, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. Keskitymme web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIO työllistää 20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.
Image

OIKIO lyhyesti


OIKIO Digital Performance Agency Oy, lyhyemmin OIKIO, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. Keskitymme web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIO työllistää 15 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.

Asiakkaitamme


Image