Saad Hafeez

PPC Consultant

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Markkinointi on kiehtonut pienestä pitäen ja tähän yhdistettynä rakkaus tietotekniikkaan, koneisiin ja ympäripyöreästi ”digiin” ajoi minut varmasti alalle. Sain mahdollisuuden aloittaa urani opintojen ohella Baltian suurimmassa Google Ads toimistossa ja viimeistään tässä vaiheessa tiesin olevani oikealla alalla.

On mahtavaa olla mukana rakentamassa suurten yritysten digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Numerot eivät valehtele ja konsultin työtä ohjaa data. On hienoa päästä ratkaisemaan ongelmia ja nähdä miten omat toimenpiteet vaikuttavat konkreettisesti mainonnan tuloksellisuuteen. Ala myös kehittyy hurjaa vauhtia ja opin työssäni jatkuvasti uutta.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Eniten olen ylpeä hyvistä asiakassuhteista. Luottamus on vaikea ansaita, mutta helppo menettää. Olen aina iloinen ja ylpeä, kun kova työ johtaa molemminpuoleiseen luottamukseen ja hyvään asiakassuhteeseen. Toivon aina, että asiakkaat voivat kääntyä minun puoleeni vaikka mentäisiinkin oman syväosaamiseni ulkopuolelle. On myös hienoa tehdä päivittäin töitä henkilöiden kanssa, joista jokaisella on halu viedä alaa eteenpäin ja kehittää uutta.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Tietenkin haluan kuulua maailmanluokan hakukonemarkkinoinnin ja web-analytiikan tekijöihin. Haluan olla osana kehittämässä jotain uutta digitaalisen markkinoinnin saralla ja haastaa nykyisiä käytäntöjä. Kiinnostus ja haaveet eivät rajoitu vain omaan tekemiseen vaan haluan olla mukana laajemmin kehittämässä digitaalisen markkinoinnin kokonaiskuvaa.