SEM & SEO
Tunnista kehityskohteet maksuttomalla auditoinnilla ja nosta tuloksia suosituksillamme!Tarjoamme maksutta kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset ja suositukset hakukonemarkkinointisi nykytilasta. Auditoinnit paljastavat kehityskohteet ja sisältävät konkreettiset toimenpidesuositukset tuloksien kasvattamiseksi. Auditoi nyt maksutta Google Adwords -tilisi tai verkkopalvelusi orgaaninen hakukonelöydettävyys.


SEM & SEO
Nuku paremmin ja anna meidän auditoida hakukonemarkkinointisi.Tarjoamme maksutta kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset ja suositukset hakukonemarkkinointisi nykytilasta. Auditoinnit paljastavat kehityskohteet ja sisältävät konkreettiset toimenpidesuositukset tuloksien kasvattamiseksi. Auditoi nyt maksutta Google Adwords -tilisi tai verkkopalvelusi orgaaninen hakukonelöydettävyys.


SEM-auditointi

Hakusanamainonnan mainostili kannattaa auditoida säännöllisesti. Auditointi paljastaa tilin heikkoudet ja kehityskohteet. Parhaimmillaan auditointi voi moninkertaistaa mainontasi tehot. Lunasta nyt maksuton auditointi Suomen kokeneimmilta hakusanamainonnan tekijöiltä.

Tutustu SEM-auditointiin

SEO-auditointi

Löydettävyysauditoinnilla saat kokeneen SEO-asiantuntijan näkemyksen verkkopalvelusi orgaanisesta hakukonelöydettävyydestä. Auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset verkkopalvelusi kehittämiseksi.

Tutustu SEO-auditointiin

Miksi auditoida nyt?


Kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset

Auditointeja meillä eivät tee harjoittelijat eikä myyjät, vaan kokeneet alan huippuosaajat. Saat asiantuntijoilta näkemykset hakukonemarkkinointisi nykytilasta ja konkreettiset toimenpidesuositukset tuloksien kehittämiseksi.


Auditointi nostaa verkkoliiketoimintasi tuottavuutta

Auditointi paljastaa hakukonemarkkinointisi heikkoudet ja kehityskohteet. Auditoinnit voivat parhaimmillaan moninkertaistaa hakukonemarkkinointisi tehot.


Tiedät mitä vaatia nykykumppaniltasi

Saatuasi auditoinnin tulokset tiedät mitä voit vaatia nykykumppaniltasi. Auditointi ei sido sinua vaihtamaan hakukonemarkkinoinnin kumppania ja auditoinnin tuloksena syntyvät toimenpidesuositukset voit toteuttaa myös nykykumppanisi kanssa.

Auditoinnin tekijät


Juha Viherväs

Head of Paid Media, Partner

Olen rakentanut ja kehittänyt asiakkaiden verkkoliiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti noin kuuden vuoden ajan. Luotsaan OIKIOn online-mainonnan tiimiä ja olen itse erikoistunut maksettuun hakuun (SEM). Kannukseni olen ansainnut Suomen kilpailluimmilla toimialoilla.

Joona Tuunanen

Head of SEO, Partner

Olen työskennellyt hakukoneoptimoinnin parissa yli 5 vuotta ja asiakkaitani on ollut mm. USAssa, Englannissa, Australiassa ja täällä Suomessa. Erityinen vahvuuteni on tekninen SEO ja muu nörtteily kuten web scraping.

Ilpo Ryynänen

Head of Data & CRO, Partner

Numerot eivät valehtele, josta juontuu kiinnostukseni dataan ja sen hyötykäyttöön verkkoliiketoiminnan eri osa-alueilla, etenkin konversio-optimoinnissa. Olen hyödyntänyt laaja-alaista online-myynnin osaamistani niin pienten yritysten parissa kuin kansainvälisten pörssiyhtiöiden ohjaavana neuvonantajana.

Tuloksia auditoinneista


Google Adwords ROAS + 35%

Keväällä 2016 Google Adwords -tilin auditointi paljasti yhdelle Suomen 100 suurimman Adwords-mainostajan joukkoon kuuluvalle yritykselle merkittäviä kehityskohteita. Auditoinnin pohjalta tehdyt toimenpidesuositukset ovat kasvattaneet mainonnan kannattavuutta eli ROAS-lukua jo 35%.

Orgaaninen liikenne +20%

Tekemämme löydettävyysauditointi paljasti suomalaiselle pörssiyritykselle heidän verkkopalvelunsa kehityskohteet orgaanisessa hakukonelöydettävyydessä. Auditointi johti yhteistyöhön, jonka myötä orgaaninen hakukoneliikenne on lähtenyt merkittävään nousuun.