Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

OIKIO Digital Performance Agency Oy
Osoite: Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
Y-tunnus: 2754417-1

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Data Protection Officer:
Jyri Vuorinen, jyri@oikio.fi 

3. Rekisterit

1. Algoritmi on OIKIO Digital Performance Agency Oy:n uutiskirjeiden sähköpostirekisteri.

2. Keräämme Google Analyticsin avulla tietoa siitä millä sivuilla vierailet ja kuinka kauan vietät niillä aikaa. Emme voi tämän tiedon perusteella mitenkään yhdistää Google Analyticsin tallentamaa tietoa sinuun.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää uutiskirjeiden välittämiseen, asiakkuuden hoitamiseen ml. myyntityö ja oikio.fi verkkopalvelun personointiin. 

Saatamme myös kohdistaa sinulle räätälöityä mainontaa muilla verkkosivustoilla. Emme kuitenkaan tiedä kuka olet vaan tiedämme vain mitä olet verkkosivustollamme tehnyt.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi pitää sisällään seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio, rekisteriin liittymisen sijainti ja ajankohta, kieli, aikavyöhyke, IP-osoite, Google Analytics ID-tunniste ja sivustokäyttäytyminen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan OIKIO Digital Performance Agency Oy:n verkkopalvelun (oikio.fi) kautta niistä kävijöistä, jotka täyttävät verkkopalvelussa jonkin lomakkeen. Koostamme rekisteriä myös uutiskirjeidemme tilaajista.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

OIKIO Digital Performance Agency Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille ellei kyseessä ole lainvoimainen viranomaisen vaatimus.

8. Tietojen säilytys

Kaikkia henkilötietoja säilytetään vahvan tunnistautumismuurin takana eikä tietoihin ole pääsyä kenelläkään muulla kuin OIKIOn henkilökunnalla.

9. Evästeiden käyttö

OIKIO Digital Performance Agency Oy käyttää verkkosivustossaan evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja kehitetään oikio.fi verkkopalvelua. Näiden evästeiden perusteella yksittäistä henkilöä on mahdoton tunnistaa.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu ja sen käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

11. Tietojen päivittäminen

Rekisteriin kuuluva voi kieltää tietojensa hyödyntämisen ja kieltäytyä uutiskirjeiden vastaanottamisesta klikkaamalla uutiskirjeissä olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyden rekisterin ylläpitäjään.

12. Henkilötietojen poistopyyntö

Voit pyytää rekisterinpitäjää poistamaan kaikki sinuun liittyvät tiedot OIKIOn rekistereistä täyttämällä tämän lomakkeen ja toimittamalla sen reksiterinpitäjälle (ohjeet lomakkeessa).