Dataohjattua markkinointia online-liiketoiminnan kasvattamiseksi

Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin.

OIKIO kumppaniksi?

AINUTLAATUISET LÄHESTYMISTAVAT JA MENETELMÄT

Edustamme Pohjoismaiden parasta osaamista ydinosaamisalueillamme, joihin jokaiseen on kehittynyt OIKIOn omat lähestymistavat. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme sinut askeleen edellä kilpailijoitasi. Kaupallisten työkalujen lisäksi hyödynnämme myös meidän itse kehittämiämme teknologioita ja työkaluja.

LÄPINÄKYVÄT JA ASIAKASKESKEISET PALVELUMALLIT

Räätälöimme aina palvelumallimme asiakaskohtaisesti ja asiakkaamme omistavat oman datansa. Haluamme myös kehittää asiakkaidemme in-house -osaamista ja toimintatapoja, sekä haastaa itseämme jatkuvasti luomaan uusia tapoja tuottaa lisäarvoa. Menestyksekäs yhteistyö on läpinäkyvää ja hyvin dokumentoitua. Asiakkaamme tietävät mitä teemme nyt, mitä olemme tehneet ja mitkä ovat seuraavat askeleet.

Tuomme tuloksia

Olemme rakentaneet ja kehittäneet satojen asiakkaiden online-liiketoimintaa tuloksekkaasti eri toimialoilla Suomessa ja kansainvälisesti ympäri maailmaa. Haluamme oppia tuntemaan liiketoimintanne ja tuottaa aitoa mitattavaa lisäarvoa.

Asiakkaitamme

Asiakkaamme kertovat…

SEO ja SEM –tekemiset ovat meillä verkkopalvelumme jatkuvan kehitystyön ytimessä. Olemme tehneet nyt vuoden verran yhteistyötä OIKIOn kanssa, joka on ottanut paikkansa digikehityksen tiimissämme ammattitaitoisesti ja erinomaisella asenteella. Arvostan erityisesti sitä miten tavoitteellisesti he toimivat ja miten suurella intohimolla suhtautuvat yhteisiin haasteisiimme. Suosittelen lämpimästi.

Tea Koivisto, CMO, Laakkonen

It has been a pleasure to work with the OIKIO guys. They are very proactive and always on top of their tasks. They are capable or working in our complex environment of speedy development and daily operations for 10+ markets. With OIKIO’s help it has been possible to create a structured way to develop both our organic and paid search engine visibility in right balance. OIKIO has also helped us to get our KPI dashboards and routines on place and to daily use by all markets.

Elina Aalto, eChannel Manager, Cramo Group

Palvelut asiakkaille

Web-analytiikka

Suunnittelemme, toteutamme ja hyödynnämme web-analytiikan ratkaisuja, joiden avulla digitaalista mainontaa ja online-liiketoimintaa voidaan ohjata tiedolla. Meillä on myös yksi Suomen kokeneimmista teknisistä web-analytiikkatiimeistä.

Tutustu palveluun

Hakukoneoptimointi

Alan kysytyimmät asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme.

Tutustu palveluun

Konversio-optimointi

CRO-tiimissämme yhdistyy vahva analytiikka-, sivustokehitys- ja liiketoimintaosaaminen. Autamme yritystäsi kehittämään verkkopalvelustasi helppokäyttöisen ja tehokkaan myyntikanavan.

Tutustu palveluun

Hakusanamainonta

Uniikki lähestymistapamme, itse kehittämämme työkalut & menetelmät sekä kokeneet asiantuntijat tekevät hakusanamainonnan tiimistämme yhden Pohjoismaiden parhaista.

Tutustu palveluun

Ohj. Display-mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme ohjelmallisesti ostettua tulospohjaista display-mainontaa, oli sitten kyse video- tai bannerimainonnasta.

Tutustu palveluun

Facebook-mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tuloskeskeistä Facebook-mainontaa.

Tutustu palveluun

Auditoinnit

Auditointi on maksuton työnäytteemme ja olemmekin tunnettuja naurettavan pitkistä ja hyödyllisistä esityksistämme. Kun haluat kolmannen osapuolen arvion nykytekemisesi tilasta, voit pyytää meiltä apua.

SEM-auditointi

Google Ads -mainostili kannattaa auditoida säännöllisesti. Auditointi paljastaa tilin heikkoudet ja kehityskohteet ja parhaimmillaan auditointi voi moninkertaistaa mainontasi tehot. Lunasta Suomen edistyneimmillä menetelmillä tehtävä maksuton auditointi.

Lue lisää

SEO-auditointi

Löydettävyysauditoinnilla saat Suomen kovimman SEO-tiimin asiantuntijan näkemyksen verkkopalvelusi orgaanisesta hakukonelöydettävyydestä. Auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset verkkopalvelusi kehittämiseksi.

Lue lisää

Facebook Ads -auditointi

Facebook-mainonta on myös parhaimmillaan konversiokeskeinen kanava, jonka myynnillinen tuottavuus on syytä auditoida säännöllisesti. Facebook Ads -auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset Facebook-mainontasi kehittämiseksi

Lue lisää