Dataohjattua markkinointia liiketoiminnan kasvattamiseksi

Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digimainontaan.

Asiakkaamme ovat mahtavia

Palvelumme

Web-analytiikka

Suunnittelemme, toteutamme ja hyödynnämme web-analytiikan ratkaisuja, joiden avulla digitaalista mainontaa ja online-liiketoimintaa voidaan ohjata tiedolla. Meillä on myös yksi Suomen kokeneimmista teknisistä web-analytiikkatiimeistä.

Tutustu palveluun

Hakukoneoptimointi

Alan kysytyimmät asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme.

Tutustu palveluun

Hakumainonta

Uniikki lähestymistapamme, itse kehittämämme työkalut & menetelmät sekä kokeneet asiantuntijat tekevät hakusanamainonnan tiimistämme yhden Pohjoismaiden parhaista.

Tutustu palveluun

Ohjelmallinen mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme ohjelmallisesti ostettua digimainontaa, oli sitten kyse banneri-, video-, DOOH- tai audio-mainonnasta.

Tutustu palveluun

Some-mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tuloskeskeistä some-mainontaa.

Tutustu palveluun

Asiakkaamme kertovat

OIKIO is the SEO agency any client would like to work with! We have been working with them for over 3 years and I can say they are extremely accountable, knowledgeable and super fast learners. Expedia is a quite complex client, being a large organisation, but, despite that, OIKIO’s team was able immediately to understand the “Expedia World”, our in-house CMS, internal processes and the group wider goals. As a result, they have planned and executed strategic actions that helped our SEO channel grow YoY. Working with the agency you can 100% trust is a privilege and have made my life much easier. I would recommend them to any digital business who wants grow in Finland.

Laura Panico, SEO Manager, Expedia

Luotamme hakukonemainonnassa ja -optimoinnissa huippuasiantuntevaan OIKIOn tiimiin. Digitaalista markkinointiamme ohjaa data, tuloksellisuus sekä johdonmukainen tekeminen ja OIKIO on aidosti lunastanut paikkansa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tiimin proaktiivinen tekemisen taso ja ammattitaitoa ei joka paikasta löydy, suosittelen OIKIOta lämpimästi.

Minna Niemelä, Markkinointipäällikkö, verkkomyynti, LähiTapiola

OIKIO kumppaniksi?

AINUTLAATUISET LÄHESTYMISTAVAT JA MENETELMÄT

Edustamme Pohjoismaiden parasta osaamista ydinosaamisalueillamme, joihin jokaiseen on kehittynyt OIKIOn omat lähestymistavat. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme sinut askeleen edellä kilpailijoitasi. Kaupallisten työkalujen lisäksi hyödynnämme myös meidän itse kehittämiämme teknologioita ja työkaluja.

LÄPINÄKYVÄT JA ASIAKASKESKEISET PALVELUMALLIT

Räätälöimme aina palvelumallimme asiakaskohtaisesti ja asiakkaamme omistavat oman datansa. Haluamme myös kehittää asiakkaidemme in-house -osaamista ja toimintatapoja, sekä haastaa itseämme jatkuvasti luomaan uusia tapoja tuottaa lisäarvoa. Menestyksekäs yhteistyö on läpinäkyvää ja hyvin dokumentoitua. Asiakkaamme tietävät mitä teemme nyt, mitä olemme tehneet ja mitkä ovat seuraavat askeleet.

Tuomme tuloksia

Olemme rakentaneet ja kehittäneet satojen asiakkaiden online-liiketoimintaa tuloksekkaasti eri toimialoilla Suomessa ja kansainvälisesti ympäri maailmaa. Haluamme oppia tuntemaan liiketoimintanne ja tuottaa aitoa mitattavaa lisäarvoa.

Auditoinnit

Auditointi on maksuton työnäytteemme ja olemmekin tunnettuja naurettavan pitkistä ja hyödyllisistä esityksistämme. Kun haluat kolmannen osapuolen arvion nykytekemisesi tilasta, voit pyytää meiltä apua.

SEM-auditointi

Google Ads -mainostili kannattaa auditoida säännöllisesti. Auditointi paljastaa tilin heikkoudet ja kehityskohteet ja parhaimmillaan auditointi voi moninkertaistaa mainontasi tehot. Lunasta Suomen edistyneimmillä menetelmillä tehtävä maksuton auditointi.

Lue lisää

SEO-auditointi

Löydettävyysauditoinnilla saat Suomen kovimman SEO-tiimin asiantuntijan näkemyksen verkkopalvelusi orgaanisesta hakukonelöydettävyydestä. Auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset verkkopalvelusi kehittämiseksi.

Lue lisää

Some-mainonnan auditointi

Some-mainonta on myös parhaimmillaan konversiokeskeinen kanava, jonka myynnillinen tuottavuus on syytä auditoida säännöllisesti. Some-mainonnan auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset some-mainontasi kehittämiseksi.

Lue lisää

Ohjelmallisen mainonnan auditointi

Ohjelmallisen mainonnan auditoinnilla saat ulkopuolisen kokeneen digimainonnan asiantuntijan näkemyksen mainontasi nykytilasta ja konkreettiset kehitysideat mainontasi tuottavuuden kasvattamiseksi.

Lue lisää