Hakukoneoptimoinnin koulutus - Maksimoi näkyvyytesi verkossa

Hakukoneoptimoinnin koulutuksessa opetetaan hakukoneoptimoinnin perusteet ja syvennetään taitoja SEO-optimoinnin parissa. OIKIOn SEO-koulutukset räätälöidään aina tarpeen mukaan ja ne pidetään mahdollisimman konkreettisina. Koulutukset sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin markkinoijille, jotka haluavat syventää osaamistaan jatkuvasti kehittyvällä ja muuttuvalla hakukoneoptimoinnin alalla.

Miksi SEO-koulutus on tärkeää?

Hakukoneoptimointi on olennainen osa nykyaikaista digitaalista markkinointia. Sen avulla verkkosivusto ei ainoastaan saavuta parempaa näkyvyyttä hakukoneissa, vaan se myös parantaa käyttäjäkokemusta ja sivuston käytettävyyttä.

Orgaanisesta näkyvyydestä puhutaan usein ilmaisena liikenteenä. Se on useimmiten myös sivuston suurin liikenteen lähde. Jokaisen digimarkkinoijan on siksi tärkeää ymmärtää hakukoneoptimoinnin perusteet.

SEO-koulutus tarjoaa oikeat työkalut ja tekniikat, joita tarvitsee menestyäkseen jatkuvasti muuttuvassa hakukoneoptimoinnin maailmassa.

Mitä opit hakukoneoptimoinnin koulutuksessa?

Koulutamme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita kaikissa hakukoneoptimoinnin osa-alueissa. Opit koulutuksissamme hakukoneptimoinnin perusteet avainsanojen tutkimisesta, sisällön optimoinnista, teknisestä SEO:sta, linkkien rakentamisesta ja paljosta muusta.

Kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa opit esimerkiksi, miten:

 • Tehdään tehokasta avainsanatutkimusta
 • Optimoidaan verkkosivuston sisältö paremman hakukonenäkyvyyden saavuttamiseksi
 • Ymmärretään ja sovelletaan teknisen SEO:n periaatteita
 • Rakennetaan laadukkaita backlinkkejä

Räätälöimme jokaisen SEO-koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi. Sisällytämme materiaaleihin käytännön esimerkkejä, jotta koulutuksen opit on helppo sitoa omaa toimialaa koskeviksi. 

Kerro toiveesi, ja suunnitellaan yhdessä tiimillesi paras koulutus tai koulutuskokonaisuus.

Kenelle hakukoneoptimoinnin koulutus sopii?

Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia, miten hakukoneoptimointia voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Olipa tavoitteesi parantaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa tai tarjota entistä korkealaatuisempaa SEO-palvelua nykyasiakkaillesi, meidän koulutuksemme antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot.

Koulutamme yksittäisiä inhouse-tekijöitä tai kokonaisia tiimejä hakukoneoptimoinnin pariin. Räätälöidyt valmennukset käsittelevät laajasti sivuston ja verkkokaupan optimointia.

Hakukoneoptimoinnin koulutuskokonaisuudet inhouse-tekijöille

Teemme myös laajempia koulutuskokonaisuuksia, joissa käydään läpi syvällisemmin sisällön optimointia sekä teknistä hakukoneoptimointia. Koulutusten tavoitteena on auttaa inhouse tekijöitä tekemään itse hakukoneoptimointia, ilman toimiston jatkuvaa tukea.

Hakukukoneoptimoinnin koulutuskokonaisuuden jälkeen tekijä oppii ratkaisemaan itse tyypillisiä pulmia, esimerkiksi:

 • Miten tuotan hakukoneoptimoitua sisältöä verkkosivustolle?
 • Miten voin analysoida, mistä sivuston laskeva orgaaninen liikenne johtuu?
 • Mitä työkaluja kannattaa hankkia orgaanisen liikenteen seuraamiseen?
 • Mistä tietyn sivun laskeva sijoitus johtuu?
 • Onko sivustolla käytetty canonicaleja oikein?
 • Miten hyödynnän kilpailijoiden sivustoja omien sijoitusteni parantamiseen?
 • Miten hyödynnän ChatGPT:tä sisällöntuotannon apuna?

Varaa hakukoneoptimoinnin koulutus jo tänään!

Varmista, että digimarkkinoinnin tiimilläsi on hallussa kaikki hakukoneoptimoinnin kriittiset taidot. Ota yhteyttä jo tänään – aloitetaan heti matka kohti haun ykköspositiota!

SEO-kouluttajiamme

Tom Norrgrann Lead SEO Consultant
Essi Martevo Senior SEO Consultant

Kysy lisää hakukoneoptimoinnin koulutuksistamme!