Dashboardit ja datan visualisointi


Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä reaaliaikaisia dashboardeja tiedolla johtamiseen. Yhdistämme digianalytiikkaa ja liiketoimintatietoa ja visualisoimme datan samaan näkymään. Hallitsemme työkaluista mm. Klipfolion, Google Data Studion, Geckoboardin ja Tableaun. Tutustu ja pyydä lisätietoja!


Dashboard-esimerkki

Kuva: Klipfolio.com

Tiedolla johtamisen dashboard


Liiketoimintakeskeisen tiedon löytyminen yhdestä paikasta nopeasti visuaalisessa muodossa säästää aikaa, helpottaa asiayhteyksien löytämistä, tehostaa analyyseja ja nopeuttaa päätöksentekoa. Pilvipohjaiset dashboard-työkalut mahdollistavat reaaliaikaiset dashboard-näkymät, joita on helppoa jakaa organisaation sisällä ja ulkoisille sidosryhmille.

Dashboard-näkymiin voidaan yhdistää dataa eri järjestelmistä ja visualisoida data helposti ymmärrettävään muotoon. Visualisointi auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään asioiden välisiä suhteita, erityisesti silloin kun käsitellään suuria datamassoja ja erilaisia datalähteitä on useita.

Dashboardit kulkevat halutessasi aina mukanasi mobiililaitteessasi tai tietokoneesi selaimessa. Dashboardit sopivat myös hyvin tv-näyttöihin toimistolle tai muihin julkisiin tiloihin.

Hallitsemamme dashboard-työkalut


Klipfolio on kanadalainen pilvipohjainen dashboard-työkalu, joka on noussut nyt suureen suosioon. Klipfolioon on mahdollista yhdistää lähes mikä tahansa tietolähde ja siinä on mukana yli 100 valmista integraatiota eri järjestelmiin. Klipfolion hinnoittelu on kevyt verrattuna kilpailijoihinsa. Kuukausipohjainen hinnoittelu perustuu näkymien määrään ja hinnoittelu alkaa 22 dollarista.

Google Data Studio on Googlen oma helppokäyttöinen dashboard- ja visualisointityökalu, josta löytyy maksuton ja maksullinen versio. Data Studioon on mahdollista tuoda dataa mistä tahansa järjestelmästä mm. SQL-tietokantayhteyden tai Google Sheetsin avulla. Erityisen hyvin Google Data Studio sopii verkkopalvelujen raportointiin, kun käytössä on Google Analytics.

 

Autamme asiakkaitamme johtamaan tiedolla


Tarjoamme osaamistamme aina KPI-mittarien määrittelystä alkaen dashboardien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Käytämme sujuvasti eri työkaluja ja autamme niiden valinnassa, käyttöönotossa ja kehitystyössä.

Olemme työkaluriippumattoman toimisto ja emme jälleenmyy tai edusta työkaluja. Kaikki rakentamamme dashboardit ovat luonnollisesti asiakkaidemme omaisuutta.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä räätälöityjä dashboardeja erilaisiin tarpeisiin eri organisaatioille, joissa on mukana suomalaisia pörssiyrityksiä ja pienempiä kansainvälisiä kasvuyrityksiä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme auttaa organisaatiotanne tiedolla johtamisessa!

Kysy lisää dashboardeista