Klipfolio-dashboard


Klipfolio on pilvipohjainen dashboard-työkalu, jonka avulla voit rakentaa liiketoiminnallesi räätälöityjä reaaliaikaisia dashboardeja. Dataa voidaan tuoda eri tietolähteistä ja yhdistää samaan näkymään. Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme Klipfolio-dashboardeja. Tutustu ja pyydä lisätietoja!


Esimerkki Klipfolio-dashboard

Kuva: Klipfolio.com

Perustietoa Klipfoliosta


Klipfolio on kanadalainen pilvipohjainen dashboard-työkalu, jolla voi rakentaa reaaliaikaisia dashboardeja. Klipfolio mahdollistaa samaan näkymään eri tietolähteet, tiedonhaun automatisoinnin ja visualisoidut näkymät, joita on helppo jakaa organisaation sisällä ja ulkoisille sidosryhmille.

Klipfolioon on mahdollista yhdistää lähes mikä tahansa tietolähde ja siinä on mukana yli 100 valmista integraatiota eri järjestelmiin (esimerkkinä Google Analytics, Facebook, Marketo, Hubspot ja Salesforce).

Klipfolio toimii ”Software as a service”-periaatteella, joten sen ylläpito on edullista ja eikä se edellytä muutoksia yrityksen omaan IT-ympäristöön. Dashboard kulkee aina mukanasi mobiililaitteessasi tai tietokoneesi selaimessa. Klipfolio-dashboardit sopivat myös hyvin tv-monitoreihin toimistolle tai muihin julkisiin tiloihin.

Klipfolion hinnoittelu on kevyt verrattuna kilpailijoihinsa. Kuukausipohjainen hinnoittelu perustuu näkymien määrään ja kuukausihinta alkaa 22 dollarista.

Klipfolio sopii hyvin tiedolla johtamisen työkaluksi


Liiketoimintakeskeisen tiedon löytyminen yhdestä paikasta nopeasti visuaalisessa muodossa säästää aikaa, helpottaa asiayhteyksien löytämistä ja parantaa analyyseja. Klipfolio sopii hyvin niin johdon työkaluksi kuin myös eri toimintojen asiantuntijoille.

Suunnittelemme ja rakennamme Klipfolio-dashboardeja asiakkaillemme


Klipfolion partneriyrityksenä tarjoamme osaamistamme aina KPI-mittarien määrittelystä alkaen Klipfolio-dashboardien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä räätälöityjä dashboardeja erilaisiin tarpeisiin eri organisaatioille, joissa on mukana suomalaisia pörssiyrityksiä ja pienempiä kansainvälisiä kasvuyrityksiä.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan miten Klipfolio voisi sopia organisaatiosi dashboard-työkaluksi!

Kysy lisää dashboardeista