Teknologialla innostusta asiantuntijoille ja tuloksia asiakkaille

OIKIOn rakentamat ainutlaatuiset teknologiat tuovat asiakkaillemme parempia tuloksia ja tekevät asiantuntijoidemme työskentelystä mielekkäämpää. Työkalut mahdollistavat kattavasti apuja niin arkiseen optimointiin, syvällisten analyysien tekemiseen kuin raportointiinkin.

Vilkaisu teknologioihimme

Tässä muutama teknologiakehityksemme kulmakivi.

SEINE

Markkinatutkimus on usein työlästä – onneksi hakuammattilaisten elämää helpottaa SEINE (Search Insights Engine). Työkalu antaa nopeasti ja ymmärrettävästi vastauksen siihen, mitkä yritykset pärjäävät tietyllä toimialalla hakukonemarkkinoinnissa parhaiten. Kilpailijavertailu ei tämän helpommaksi muutu.

AULI

Voimme ohjata ohjelmallista display-mainontaa tuotteen tai palvelun saatavuuden mukaan AULIn (Automated Line Items) avulla. AULI keskeyttää mainonnan, kun tarjottavaa ei ole, ja käynnistää sen taas uudelleen, kun varasto täyttyy. AULI onkin erityisen kätevä työkalu aloilla, joilla tuotteen tai palvelun saatavuus vaihtelee nopeasti.

Shopping Outliers

Shopping Outliers on templaatti, joka tarjoaa tavan hallita Shoppingissa mainostettavien tuotteiden ääripäitä. Sen avulla voimme optimoida budjettia parhaiten ja heikoiten toimivia tuotteiden välillä niin, että olemassaolevasta budjetista saadaan enemmän irti.

Ghost Term Template

Pari vuotta sitten Google piilotti ison osan SEM-mainoksia näyttäneistä hakutermeistä, mikä vähensi mainostajien näkyvyyttä ja ymmärrystä mainonnan toimivuudesta. Rakensimme templaatin, jonka avulla kadotetut termit saa palautettua muutamalla klikkauksella.

OIKIO Sheets Extension

Kun Googlen tarjoamat natiivit funktiot Google Sheetsissä eivät riittäneet esimerkiksi UTM-tagien luomiseen tai duplikaattiarvojen poistamiseen, koodasimme oman Sheets-lisäosan joka suoraviivaistaa konsulttien Sheets-työskentelyä entisestään.

Google Ads Budget Forecast

Sopivan SEM-budjetin määrittely on harvoin suoraviivaista, ja optimaalisen budjetin löytäminen voi olla vaikeaa. Budget Forecast-työkaululla SEM-budjetointi suoraviivaistuu ja mainonnan tuottopotentiaalia on helpompi ymmärtää ja kommunikoida eteenpäin.

Teknologiamme avulla

ODOTUKSIA ON HELPOMPI YLITTÄÄ

Ketterä teknologiakehitysprosessimme tuottaa asiantuntijoillemme työkaluja, joilla he voivat palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin, tehokkaammin ja laadukkaammin. Työn laatu pysyy korkeana, prosessit yhtenäistyvät ja asiakkaiden odotukset tulevat ylitetyiksi kerta toisensa jälkeen.

ASIAKKAAMME SAAVAT UNIIKKEJA KILPAILUETUJA

Mahdollistamme asiakkaillemme uniikin kilpailuedun, kun voimme tarjota palvelua, joka on saatavissa vain työkalujemme avulla. Tuotamme myös asiakkaillemme enemmän lisäarvoa, koska konsulttiemme työaikaa säästyy strategiseen kehitystyöhön.

ASIANTUNTIJOIDEMME TYÖ ON MIELEKKÄÄMPÄÄ

Rakennamme omaan käyttöömme jatkuvasti uusia työkaluja, prosesseja ja templaatteja, jotta asiantuntijamme voivat tehdä rutiinityöt jatkuvasti tehokkaammin ja paremmin sekä siten panostaa enemmän oman strategisen osaamisensa kehittämiseen.