Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

OIKIO Digital Performance Agency Oy
Osoite: Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
Y-tunnus: 2754417-1

2. Yhteyshenkilö rekisterejä koskevissa asioissa

Data Protection Officer:
Jyri Vuorinen, jyri.vuorinen@oikio.fi 

3. Rekisterit

Lista käyttämistämme rekistereistä löytyy tältä sivulta.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää uutiskirjeiden välittämiseen, asiakkuuden hoitamiseen ml. myyntityö ja oikio.fi -verkkopalvelun personointiin. 

Saatamme myös kohdistaa sinulle räätälöityä mainontaa muilla verkkosivustoilla. Emme kuitenkaan tiedä kuka olet vaan tiedämme vain mitä olet verkkosivustollamme tehnyt.

5. Rekisterien tietosisältö

Rekisterit voivat pitää sisällään seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio, rekisteriin liittymisen sijainti ja ajankohta, kieli, aikavyöhyke, IP-osoite, Google Analytics ID-tunniste ja sivustokäyttäytyminen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterit koostetaan OIKIO Digital Performance Agency Oy:n verkkopalvelun (oikio.fi) kautta niistä kävijöistä, jotka täyttävät verkkopalvelussa jonkin lomakkeen kuten yhteydenottopyyntölomakkeen tai uutiskirjeen tilauslomakkeen.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

OIKIO Digital Performance Agency Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille ellei kyseessä ole lainvoimainen viranomaisen vaatimus.

8. Tietojen säilytys

Kaikkia henkilötietoja säilytetään vahvan tunnistautumismuurin takana eikä tietoihin ole pääsyä kenelläkään muulla kuin OIKIOn henkilökunnalla.

9. Evästeiden käyttö

OIKIO Digital Performance Agency Oy käyttää verkkosivustollaan evästeitä (ns. ”cookie”), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja kehitetään oikio.fi -verkkopalvelua. Lue lisää evästekäytännöistä ja muokkaa evästeasetuksiasi täältä.

10. Rekisterien suojauksen periaatteet

Rekisterit on suojattu ja niiden käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterejä ei säilytetä paperitulosteena.

11. Tietojen päivittäminen

Rekistereihin kuuluva voi kieltää tietojensa hyödyntämisen ja kieltäytyä uutiskirjeiden vastaanottamisesta klikkaamalla uutiskirjeissä olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyden rekisterien ylläpitäjään.

12. Henkilötietojen poistopyyntö

Voit pyytää rekisterienpitäjää poistamaan kaikki sinuun liittyvät tiedot OIKIOn rekistereistä täyttämällä tämän lomakkeen ja toimittamalla sen rekisterinpitäjälle (ohjeet lomakkeessa).