Head of SEO

Etsimme nyt kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta hakukoneoptimoinnin ammattilaista

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Työympäristö

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Etsimme OIKIOlle Head of SEOa vastaamaan SEO-palvelualueesta

Tehtävässä vastaat SEO-palvelualueen liiketoiminnasta ja johdat sen kehittämistä resursoinnin, rekrytoinnin ja myyntihankkeiden edistämisen osalta. Tehtävään sisältyy myös esihenkilövastuuta oman palvelualueesi asiantuntijoista ja noin puolet työajasta toimit SEO-konsulttina asiakasyrityksillemme. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä palvelualueen Team Leadin ja Lead Consultantin kanssa ja raportoit Head of Operationsille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta hakukoneoptimoinnin konsultoinnin parissa työskentelystä ja esihenkilönä toimimisesta. Toivomme sinulta lisäksi löytyvän aitoa kiinnostusta liiketoiminnan kehittämistä kohtaan, vahvaa näkemystä hakukoneoptimoinnin kentästä sekä erinomaiset yhteistyötaidot. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä sekä auttaa muita kehittymään hakukoneoptimoinnin syväosaajana.

Tarjoamme vastuullisen roolin ammattitaitoisessa, rennossa ja innolla kehittämiseen suhtautuvassa porukassa, kasvavassa digitaalisen markkinoinnin toimistossa. Työskentelemme joustavalla hybridityömallilla ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kampissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamiseen. Käytössäsi ovat OIKIOn laajat työsuhde-edut, kuten laaja työterveys, virike-etu, laadukkaat työvälineet, koulutusbudjetti ja välipalat toimistolla.

Työskentelemme kunnianhimoisten yritysten kanssa

Työtehtävät

 • Palvelualueen liiketoiminnan ja toimintatapojen kehittäminen
 • Vastuu palvelun laadunvalvonnan ohjaamisesta
 • Vastuu rekrytointisuunnitelman ylläpidosta ja johtamisesta sekä rekrytointiin osallistuminen
 • Resursointi ja asiantuntijoiden organisointi myyntihankkeisiin
 • Esihenkilövastuu Lead Consultantista ja Team Leadista sekä mahdollisesti myös muista asiantuntijoista tiimissä
 • Työntekijäkohtaisten kehityspolkujen suunnittelu ja ylläpitäminen
 • Team Leadin tukeminen työnohjauksessa
 • SEO-konsulttina toimiminen asiakastyössä
 • Esimerkin näyttäminen kaikilla osa-alueilla koko henkilöstölle

Arvostamme etsimässämme henkilössä

 • Vähintään 4-5 vuoden kokemus SEO-konsultin roolista esim. digitaalisen markkinoinnin toimistosta
 • Aiempi kokemus esihenkilöroolissa toimimisesta
 • Syvällinen SEO-kentän tuntemus ja ymmärrys hakukoneista. Erinomainen SEO-työkalujen, teknisen SEOn sekä sisältöjen kehittämisen osaaminen
 • Ymmärrys digitaalisen markkinoinnin kokonaisuudesta ja eri palvelualueiden vaikutuksesta kokonaisuuteen
 • Kiinnostus ihmisten johtamista ja muiden menestyksen mahdollistamista kohtaan
 • Kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen
 • Kiinnostus substanssiosaamisen ylläpitämiseen ja konsultointiin
 • Ammattimainen ja proaktiivinen ote kommunikaatioon kollegoiden kanssa
 • Kyky esittää omia näkemyksiä, tehdä suunnitelmia ja argumentoida vakuuttavasti yritysjohdolle
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Aloitus tehtävässä on kevään tai kesän 2023 aikana. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi neljä kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi esihenkilötyöhön liittyvät ennakkotehtävät.
3 Kolmannella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi SEO-osaamiseen liittyvät ennakkotehtävät.
4 Neljännellä kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.