Junior Paid Social & Programmatic Consultant

Etsimme nyt nopeaa kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin uutta tulevaisuuden digitaalisen mainonnan asiantuntijaa, joka haluaa keskittyä dataohjattuun Facebook-mainontaan ja ohjelmalliseen display-mainontaan.

Millaista Junior Paid Social & Programmatic Consultantin työ on OIKIOlla?

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan, operoimaan ja kehittämään asiakkaidemme Facebook-mainontaa ja ohjelmallisesti ostettua display-mainontaa. Vastuullasi on asiakkaidemme online-mainonnan trafikointi, operointi ja raportointi. Aluksi työtä tehdään yhdessä kokeneempien asiantuntijoidemme kanssa ja osaamisen karttuessa työ on entistä enemmän itsenäistä.

Arkeesi kuuluu myös web-analytiikka, sillä tehtävämme on kehittää asiakkaidemme päätöksentekoa dataohjautuvaan suuntaan. Web-analytiikan osaamistasi tuetaan mm. joka toinen viikko järjestettävällä analytiikkakerholla, jossa alan kokeneimmat web-analyytikot sparraavat sinua ja auttavat sinua kasvattamaan web-analytiikan osaamistasi. Toimintakulttuuriimme kuuluu myös jatkuva oppiminen ja kollegojen auttaminen.

Tulevaisuudessa kokemuksesi karttuessa pääset kantamaan myös projekti- ja asiakasvastuuta.

Työskentelemme kunnianhimoisten yritysten kanssa

Mitä odotamme Junior Paid Social & Programmatic Consultantilta?

Odotamme ennen kaikkea:

  1. Vähintään 3-6 kuukauden työhistoriaa Facebook-mainonnan ja/tai ohjelmallisen display-mainonnan parista
  2. Intohimoista suhtautumista digitaaliseen markkinointiin
  3. Itsenäistä, oma-aloitteista sekä huolellista työotetta
  4. Halua kantaa projekti- ja asiakkuusvastuuta kokemuksen karttuessa

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

  1. Kokemusta web-analytiikkatyökaluista (mm. Google Analytics ja Google Tag Manager)
  2. Kokemusta eri mainonnanhallintajärjestelmistä (Adform, DoubleClick jne.)
  3. Excel / Google Sheets -osaamista
  4. Kokemusta omista verkkosivustoista
  5. Kielitaitoa, erityisesti ruotsi (suomi ja englanti välttämättömiä)
  6. Kaupallisia tai teknisiä korkeakouluopintoja

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Työympäristö

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

Jo rekryprosessista lähtien meininki on ollut ihan huippua täällä OIKIOlla. Minua itseäni kiinnostaa esimerkiksi web-analytiikan ja konversio-optimoinnin osaamisen syventäminen ja se onkin ollut hienoa, että täällä on alan parhaimpia asiantuntijoita, jotka opettavat ja jeesaavat asiassa kuin asiassa. Töitä tehdään suurella sydämellä unohtamatta hauskanpitoa, joka saattaa koostua vaikkapa lautapeli-illoista tai chilien maistelusta.

Selja Selenius, Lead Programmatic Consultant

Tulin OIKIOlle mm. koska halusin oppia mainonnan toimivuudesta kokonaisvaltaisemmin. Parasta on poikkitieteellisyys eli mahdollisuus syventyä ja oppia lisää itseä kiinnostavista osa-alueista ilman, että on täysin sidottu omaan tonttiin. Huippua on myös tehokkuuden tavoittelu eli se, että kaikista työtehoa ja sen mielekkyyttä haittaavista tekijöistä pyritään tietoisesti eroon.

Krista Särkkä, Lead Paid Social Consultant

OIKIOlla hienoin asia on, että jokainen homma tehdään aina vähän paremmin kun kukaan osaisi odottaa. Jokaisesta asiasta löytyy omat timantinkovat asiantuntijansa ja aina tarvittaessa saa apua.

Jyri Vuorinen, Senior Web Analyst

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.

Liity mukaan tiimiimme