Web-analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjäsiOIKIO Digital Performance Agency Oy, lyhyemmin OIKIO, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja maksetun mainonnan optimointiin.

Katso yhteystietomme tästä!


Image

Lyhyesti meistä


Tehtävämme on rakentaa asiakkaillemme digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ulkoistamisen rinnalle ja tehdä itsestämme asiakkaillemme tarpeeton pitkällä aikavälillä.

Haastamme toimistojen perinteiset palvelumallit ja palautamme datan omistajuuden asiakkaalle. Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin.

Visionamme on olla asiakkaan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjä, joka auttaa asiakkaita ohjaamaan digitaalista liiketoimintaa ja markkinointia dataan pohjautuvalla tiedolla.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on avainhenkilöiden omistama ja voittoa tekevä velaton kasvuyritys.


Asiakkaitamme

Liity mukaan huippuasiantuntijoiden tiimiimme


Olemme nopeasti lunastaneet monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä paikan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjänä. Kasvamme ennätysnopeaa vauhtia ja etsimme uusia asiantuntijoita erilaisiin rooleihin mukaan huippuosaajien tiimiimme.

Tutustu tästä avoimiin rooleihin tarkemmin!

Filosofiamme


Ulkoistamisen aika on ohi

Uskomme, että yritykset eivät voi enää ulkoistaa kokonaan digitaalista markkinointia, vaan menestyvä liiketoiminta edellyttää yhä vahvempaa inhouse-osaamista. Me rakennamme asiakkaillemme digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kyvykkyyksiä.

Asiakas omistaa datan

Tekemisen myötä asiakkaat ulkoistivat itseltään myös datan, ja sen myötä vallan. Yksi keskeisistä teemoista meillä yrityksenä on datan omistajuuden palauttaminen takaisin asiakkaalle.

Kokeneiden asiantuntijoiden toimisto

Meillä asiakastyöstä eivät vastaa myyjät eikä harjoittelijat. Asiantuntijatiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka edustavat alan kansainvälistä kärkiosaamista.

Läpinäkyvää ja dokumentoitua yhteistyötä

Yhteistyön pitää olla läpinäkyvää ja kaikki tekeminen dokumentoitua. Läpinäkyvyyden lisäksi dokumentointi vähentää henkilöriippuvuuksia ja turvaa ajoittain molemmilla puolilla pöytää tapahtuvat henkilövaihdokset.

Asiakkaan kumppanit muodostavat yhteisen tiimin

Toimistojen on aika aikuistua. Syväosaaminen on jakautunut erikoistuneisiin toimistoihin, mikä vaatii asiakkaan kumppaneilta aktiivista yhteistyötä. Kumppaneiden on mahduttava saman pöydän ääreen ja nostettava asiakkaan edut kaikkien edelle.

Jatkuvaa kehitystä ja mitattavat tulokset

Olemme rakentaneet prosessin toimintatapojemme systemaattiseen ja kriittiseen tarkasteluun. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä pitääksemme sinut askeleen edellä kilpailijoitasi.