Heikki Yrjölä johtamaan OIKIOn seuraavaa kasvuloikkaa

Lukuaika min

Heikki Yrjölä aloittaa OIKIOn uutena toimitusjohtajana.

Heikki Yrjölä on nimitetty OIKIOn uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2021 alkaen. Heikillä on pitkä ja kansainvälinen ura digitaalisessa liiketoiminnassa ja markkinoinnissa. Heikki on työskennellyt muun muassa UPM:llä digijohtajana, Wunderin maajohtajana Lontoossa, suurasiakasvastaavana Googlella Dublinissa ja Keskolla verkkokaupan vetäjänä.

Heikillä on vahva näkemys kasvun rakentamisesta, asiakkuuksien johtamisesta ja ennen kaikkea ihmisten johtamisesta. Heikin tehtävänä on luotsata yhtiötä seuraavassa kasvuloikassa, rakentaa OIKIOsta työntekijälupauksemme mukaista alan parasta työpaikkaa asiantuntijoille ja huolehtia, että OIKIO lunastaa tyytyväisten asiakkaidemme korkeat odotukset jatkossakin.

OIKIO on nuori, kohta viiden vuoden ikäinen yhtiö, joka on vasta matkansa alussa. Nuoresta iästä huolimatta yhtiö on jo kasvanut alan kysytyimpien toimistojen joukkoon ja ehtinyt muuttaa koko toimialaa. Missiomme on muuttaa tuloskeskeisen digitaalisen markkinoinnin toimiala läpinäkyväksi ja asiakaskeskeiseksi sekä luoda alallemme jatkuvasti uusia parhaita käytäntöjä. Visionamme on olla kunnianhimoisten yritysten tuloskeskeisen digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjä sekä alan paras vaihtoehto asiantuntijoille.

 

Seuraava kasvuloikka

Heikin rekrytointi on osa OIKIOn seuraavaa kasvuloikkaa. Olemme edeltävän vuoden aikana tehneet lukuisia uusia nimityksiä jakamalla yhä laajemmin liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtäviä meillä kasvaneille asiantuntijoille, kasvattaneet investointeja omaan teknologiakehitykseen sekä aloittaneet yhteistyön Simo Ahavan kanssa. Seuraava kasvuloikka pitää sisällään jatkuvaa positiivista muutosta. Rekrytoimme, investoimme ja luomme uutta kuitenkin keskittyen nykyasiakkaiden korkeiden odotuksien lunastamiseen ja sitoutuneen henkilöstömme hyvinvointiin. 

Siirryn innolla OIKIOn ruoriin, sillä olen seurannut yhtiötä pitkään. Mielestäni OIKIOlla on markkinassa uniikki toimintamalli, joka perustuu aitoon asiakaskeskeisyyteen ja läpinäkyvyyteen sekä poikkeukselliseen yrityskulttuuriin, jossa ihmisten on hyvä olla. Lähden innolla rakentamaan OIKIOn kasvua yhdessä huippuosaavien asiantuntijoiden ja tyytyväisten asiakkaidemme kanssa” kertoo OIKIOn uusi toimitusjohtaja Heikki Yrjölä. 

OIKIOn toimitusjohtajana viisi vuotta työskennellyt Niilo Relander jatkaa yhtiön kehitystyössä aktiivisena hallituksen jäsenenä. 

Emme olisi voineet löytää sopivampaa uutta toimitusjohtajaa kuin Heikki. Uskon, että Heikin empatiakyky, ihmisläheinen johtaminen ja laaja-alainen näkemys kasvun rakentamisesta sekä digitaalisesta liiketoiminnasta ovat oikea yhdistelmä OIKIOn seuraavalle toimitusjohtajalle. Odotan innolla yhteistyötä, jossa pääsen tukemaan Heikkiä ja rakentamaan seuraavaa kasvuloikkaamme hallitustyön kautta”, päättää OIKIOn väistyvä toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Niilo Relander. 

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso Outotec, Laakkonen, Technopolis, Suomalainen Kirjakauppa, Kesko ja YIT. OIKIO työllistää n. 30 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat toistuvasti 90:n ylittävä NPS-luku sekä Vuoden toimisto 2018-, 2019- ja 2020 -tutkimuksien voitot markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.