Tom Norrgrann palaa OIKIOlle vastaamaan hakukoneoptimoinnista #TOMBACK

Lukuaika min

Tom Norrgrann palaa OIKIOlle vastaamaan hakukoneoptimoinnin kehityksestä Lead SEO Consultant rooliin.

Tom siirtyy OIKIOlle kehityspäällikön roolista Almalta, jossa hän vastasi mediayhtiön hakukoneoptimoinnista osalle Suomen suurimmille verkkopalveluille edeltävän 1,5 vuoden ajan. Ennen Almaa Tom työskenteli OIKIOlla Senior konsulttina sekä aiemmin mm. Tulos Helsingillä. Tom aloittaa OIKIOlla uudessa tehtävässään 7. syyskuuta.

”Almalla työskentely opetti ymmärtämään vielä syvällisemmin asiakkaan maailmaa. OIKIOlle paluu tuntuu kuitenkin kuin palaisi kotiin. OIKIO on toimialan kirkas ykkönen ja on hienoa päästä kehittämään Suomen yhden suurimman SEO-tiimin jo entuudestaan vahvaa osaamista” kertoo Tom Norrgrann. 

”Tom on kiistatta yksi Pohjoismaiden osaavimpia ja innostavimpia SEO-asiantuntijoita. Meille on suuri kunnia saada Tomppa takaisin ja uskon, että hän on oikea henkilö ohjaamaan SEO-osaamisalueemme kehitystä seuraavina vuosina. Tompan paluu on myös osoitus siitä, että OIKIO on onnistunut rakentamaan työympäristön, jossa todella viihdytään”, toteaa OIKIOn SEO-tiimin vetäjä Satu Brandt. 

Tompan rekrytointi on osa OIKIOn seuraavaa kasvuloikkaa. Lähitulevaisuudessa OIKIOlla on useampi merkittävä nimitys julkistettavana, uusia vastuualueita, organisaatiorakenteen kehitystä sekä jaettavana asiakastyön menestystarinoita. OIKIOlla rakennetaan tulevaisuutta varten edellytyksiä palvella tyytyväisiä asiakkaita entistä paremmin. Kasvun myötä OIKIO pystyy tarjoamaan asiantuntijoille jatkuvaa positiivista muutosta, joka mahdollistaa entistä kiinnostavammat uramahdollisuudet koko toimialaa muuttavassa kasvuyhtiössä.

SEO-tiimiimme etsitään nyt seuraavia vahvistuksia. Tutustu tästä SEO-konsultin rooliin ja hae itse tai vinkkaa tutuille! 

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso, Laakkonen, Technopolis, Suomalainen Kirjakauppa, Kesko ja YIT. OIKIO työllistää n. 25 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat Vuoden toimisto 2018, 2019 ja 2020 -tutkimuksien voitot markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa.

Satu Brandt

Head of Operations