SEO Consultant

Etsimme SEO-konsultteja kovaa kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin. Jos sinua motivoi asiakasvastuu, uuden oppiminen ja asiakastyön tulokset, niin olet juuri oikeassa paikassa.

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

OIKIOlla omaa osaamistaan pääsee kehittämään monipuolisten ja haastavien asiakkuuksien parissa sekä erilaisissa kerhoissa. Apua saa aina kun kysyy ja auttavia käsiä sekä päitä löytyy yli tiimirajojen. Lisäksi esihenkilöt ja johto ovat aidosti kiinnostuneita kehittämään OIKIOsta parhaan mahdollisen työpaikan ja panostamaan jokaisen uuden sekä vanhan oikiolaisen hyvinvointiin.

Essi Martevo, Senior SEO Consultant

OIKIOlla kehitetään ihan tosissaan SEO-tiimiläisten osaamista ja luodaan uusia toimintamalleja, työkaluja ja ohjelmistoja, jotka tukevat asiakastyötä ja hakukoneoptimointia. Viikottain sparraillaan ja opitaan toisiltamme. Monimuotoinen asiakastyö isojen asiakkaiden parissa tuo arkeen haastetta ja tasapainoa. Lisäksi toimistolla on letkeän rento meininki ja todella mukavat työkaverit!

Tom Norrgrann, Lead SEO Consultant

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Mahdollisuutesi työskennellä isojen verkkosivustojen kanssa

Työpaikan kuvaus

Millaista hakukoneoptimoinnin konsultin työ on OIKIOlla?

Päiväsi SEO-asiantuntijana muodostuu pääasiassa analyysien ja toimenpidesuositusten tekemisestä, asiakasviestinnästä tai -tapaamisista sekä osaamisen jakamisesta muille OIKIOn konsulteille.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on kehittää asiakkaidemme sivustoja, jotta niiden orgaaninen löydettävyys kehittyy valituilla liiketoiminta-alueilla, sekä konversioiden määrä orgaanisen haun kautta kasvaa. Työsi on yhtä lailla taktista sivutason kehittämistä, kuin myös strategista ison kuvan miettimistä joko sivusto-osion tai liiketoiminta-alueen tasolla. Haluamme sinut tiimiimme tuomaan uutta näkemystä, jakamaan osaamistasi ja opettamaan asiakkaitamme.

OIKIOlla toivomme kaikkien SEO-konsulttien olevan ainakin jonkun verran kiinnostuneita tekniikasta, sillä tekniset kyvykkyydet mahdollistavat skaalaavien ja toistettavien prosessien automatisointia, jolloin voit keskittyä työssäsi enemmän strategiseen ajatteluun ja kasvun suunnitteluun.

Odotamme SEO-konsultilta

Moderni SEO-konsultti on hyvin viestivä, tekninen, analyyttinen ja käytettävyyttä arvostava tekijä, joka haluaa jakaa osaamistaan.

Odotamme ennen kaikkea:

 • Vähintään 1-2 vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä
 • Proaktiivisuutta niin asiakkaiden kuin OIKIOn tiimien ja tiimiläisten suhteen.
 • Kykyä esiintyä ja kertoa omista näkemyksistä asiakkaille.
 • Hyvää argumentointikykyä ja suositusten perustelemista datalla mahdollisuuksien mukaan.
 • Kriittistä silmää datan laadulle ja verkkosivustojen kehitykselle.
 • Jatkuvaa uuden oppimista ja sen jakamista muille tiimiläisille.
 • Halua kehittää OIKIOn toimintatapoja hakukoneoptimoinnin suhteen.

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

 • Taustaa koodaamisesta ja/tai web-teknologioista.
 • Kokemusta projektinhallinnasta ja myyntityöstä.
 • Hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista.
 • Näkemystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittymisestä yleisesti.
 • Persoonallisuutta, sillä eri persoonallisuudet tekevät työnteosta hauskempaa.
 • Kokemusta työkaluista kuten
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Search Console
  • Screaming Frog, DeepCrawl tai vastaava crawler-ohjelmisto

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.