Kesän ja syksyn uusia oikiolaisia

Lukuaika min

Kesän ja syksyn aikana on aloittanut useita uusia oikiolaisia ja mukana myös vanhoja tuttuja.

Korona on mullistanut monella tapaa työelämää ja olemme saaneet opetella toimimaan täysin uudessa toimintaympäristössä. Sitten maaliskuun puolivälin jälkeen tiimiimme on liittynyt useita asiantuntijoita, jotka ovat päässeet tutustumaan tiimiin täysin etänä tai hybridimallissa, jossa ainoastaan on osittain päässyt näkemään työkavereita kasvotusten. Jatkamme rekrytointeja ja etsimme aktiivisesti seuraavia vahvistuksia tiimeihimme. Tutustu uusiin oikiolaisiin ja katso myös avoinna olevat haut!

 

Aino Yrjänä

Aino Yrjänä liittyi meidän PPC-tiimiin heinäkuussa. Aino on valmistunut kauppatieteiden kandidaatiksi ja työskennellyt digitaalisen markkinoinnin parissa edeltävät vuodet mm. Don & Brancolla. Aino keskittyy OIKIOlla hakusanamainontaan. 

 

Teemu Halme

Elokuussa PPC-tiimimme vahvistui, kun Teemu Halme aloitti PPC Consultant -roolissa. Teemu on pitkän linjan PPC-ammattilainen ja aikaisemmin työskennellyt mm. Arvo Partnersilla, Nesteellä ja Tulos Venturesilla. Teemu on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

 

Tom Norrgrann

Tom Norrgrann palasi äskettäin OIKIOlle vastaamaan hakukoneoptimoinnin kehityksestä Lead SEO Consultant rooliin. Tom siirtyi OIKIOlle Almalta, jossa hän vastasi mediayhtiön hakukoneoptimoinnista osalle Suomen suurimmille verkkopalveluille edeltävän 1,5 vuoden ajan. Ennen Almaa Tom työskenteli OIKIOlla Senior konsulttina sekä aiemmin mm. Tulos Helsingillä. Tutustu tästä Tomppaan tarkemmin!

 

Joona Pelttari

Joona aloitti OIKIOlla lokakuun alussa Junior SEO Consultant -roolissa. Joona on työskennellyt aiemmin mm. Management Eventsilla ja verkkoviestintään keskittyneessä Rajasoftilla markkinoinnin suunnittelijana, jossa työnkuvan keskeiset osa-alueet olivat web-analytiikka ja hakukoneoptimointi. Joona on koulutukseltaan tradenomi Turun ammattikorkeakoulusta.

 

Nyt erityisesti haussa: SEO Consultant 

Erityisesti etsimme tällä hetkellä hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa SEO-tiimiimme, joka on yksi Suomen suurimpia. Katso tästä tarkempi ilmoitus!

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso, Laakkonen, Technopolis, Suomalainen Kirjakauppa, Kesko ja YIT. OIKIO työllistää n. 25 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat toistuva yli 90 NPS-luku ja Vuoden toimisto 2018, 2019 ja 2020 -tutkimuksien voitot markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.