Joona Tuunanen

Advisor

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Olen ollut erittäin kiinnostunut kaupallisuuden ja teknologian yhdistämisestä niin kauan kuin muistan. Tämä ala antaa intohimojeni yhdistämiseen erinomaisen mahdollisuuden. Pidän myös siitä, että hyvin pienillä muutoksilla voi saada aikaiseksi isoja tuloksia ja että kaikki on mitattavaa.

Teknisen SEO:n ja web-analytiikan puolella tulee eteen jatkuvasti uusia haasteita ja nautin suuresti uusien (teknisten) ongelmien ratkaisemista.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?

Vuosien varrella olen mm kasvattanut sivuston puolessa vuodesta 200 päivittäisestä kävijästä 3000 kävijään, puolittanut asiakkaan liidihinnat Adwords-mainonnassa kasvattaen liidien lukumäärää ja ratkonut vaikeita teknisiä ongelmia. Kaikkein ylpein olen kuitenkin silloin kun asiakkaideni esittämät kysymykset ovat muuttuneet yhteistyön aikana pinnallisista metriikoista strategisemmalle tasolle. Tämä on selkeä merkki siitä, että heidän osaaminen ja ymmärrys on noussut uudelle tasolle.

Mitä haaveita sinulla on?

Haluan olla mukana viemässä suomalaisia tuotteita kansainvälisille markkinoille. Olen ollut, ja olen, mukana muutamassa tällaisessa asiakkuudesta ja olen nauttinut niistä erittäin paljon. Suomesta löytyy paljon hyvää osaamista ja olisi sääli pitää sitä pelkästään meidän ilona.