Asiakkaat ovat puhuneet Vuoden Toimisto -tutkimuksessa – OIKIO tehnyt läpimurron suomalaisessa toimistokentässä

OIKIO perustettiin keväällä 2016 kokeneen tekijäporukan kesken haastamaan perinteisten toimistojen toimintamalleja ja uudistamaan tapaa tehdä dataohjautuvaa tuloksellista digimarkkinointia. Menestyäkseen tämän päivän kilpailussa markkinoijien on panostettava merkittävästi enemmän omien digikyvykkyyksien rakentamiseen sekä osaamis- että teknologiamielessä. Lisäksi markkinoijien on pystyttävä hyödyntämään älykkäämmin omista asiakkaista ja käyttäjistä syntyviä datavarantoja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Lähestymistapamme on osoittautunut menestyksekkääksi ja mikä hienointa, asiakkaamme ovat äänestäneet OIKIOn Vuoden Toimisto -kilpailussa teknologia -ja markkinointitoimistot kategoriassa short-listalle finaaliin. Asiakastyytyväisyys on tärkein onnistumisemme mittari henkilöstömme hyvinvoinnin lisäksi, joten tämä osoittaa olevamme oikealla tiellä. Finaaliin yltäminen jo ensimmäisen toimintavuoden jälkeen kertoo myös asiakkaidemme kokevan uusien lähestymistapojen olevan tervetulleita.

Haluamme kasvaa asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme ehdoilla. Tulemme tämän vuoden aikana tavoittelemaan entistä tyytyväisempiä asiakkaita ja asiantuntijoita. Samalla aiomme tuplata asiantuntijoidemme määrän nykyisestä noin kolmeenkymmeneen vuoden loppuun mennessä. Korkean asiakas- ja työtyytyväisyyden ohella panostamme analyyttiseen osaamiseen kaikissa tiimeissä, jolloin dataohjautuvuus ei ole analyytikoista riippuvaista.

Vuoden Toimisto -tutkimus järjestettiin Suomessa nyt toista kertaa ja tällä kertaa painotettiin erityisesti toimistojen digitaalista osaamista. Tutkimukseen osallistui 56 toimistoa ja 905 markkinointipäättäjää. Toimistoja arvioitiin yhdessä asiakkaiden kanssa lukuisilla eri kriteereillä kuten toimiston liiketoimintaosaaminen, digiosaaminen, projektien johtaminen, asiakkaan kokema arvo, tulokset ja asiakkaan vaihtohalukkuus. Voittajat julkistetaan 8. helmikuuta Wanhassa Satamassa järjestettävässä palkintogaalassa.

Kiitos asiakkaillemme ja koko OIKIOn huippuosaavalle jengille kovasta työstä!

Teemu Relander
Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 713 1618, teemu@oikio.fi

Lue aiheesta lisää:

Vuodentoimisto.fi
Markkinointi&Mainonta: Vuoden Toimisto -tutkimuksen finalistit julki
Alma Media: Vuoden Toimisto 2018 -tutkimuksen finalistit valittu

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.