Referenssit


Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin minkälaista on tehdä yhteistyötä meidän oikiolaisten kanssa.Tea Koivisto, CMO, Laakkonen

Tea Koivisto
CMO
Laakkonen

"SEO ja SEM –tekemiset ovat meillä verkkopalvelumme jatkuvan kehitystyön ytimessä. Olemme tehneet nyt vuoden verran yhteistyötä OIKIOn kanssa, joka on ottanut paikkansa digikehityksen tiimissämme ammattitaitoisesti ja erinomaisella asenteella. Arvostan erityisesti sitä miten tavoitteellisesti he toimivat ja miten suurella intohimolla suhtautuvat yhteisiin haasteisiimme. Suosittelen lämpimästi."


Heidi Salminen, YIT

Heidi Salminen
Digital Marketing Development Manager
YIT

"Yhteistyömme OIKIOn kanssa on ennen kaikkea tavoitelähtöistä. He tuovat pöytään aina ratkaisuja uusien ongelmien sijaan ja haluavat oppia tuntemaan asiakkaansa arkipäivän haasteet. Oikiolaiset ovat kaiken kaikkiaan hyvin datafiksuja alansa ammattilaisia."


Minna Hoffström, Lääkärikeskus Aava


Minna Hoffström
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Lääkärikeskus Aava

"Meillä Lääkärikeskus Aavassa on tärkeää, että kumppanimme pysyvät vauhdissamme mukana ja pystyvät jatkuvasti tuomaan uusia ideoita pöytään. OIKIOn asiantuntijoilla on intoa ja ideoita auttaa meitä kehittämään toimintaamme eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme."


Sanna Huovinen, Markkinointijohtaja, Honka

Sanna Huovinen
Markkinointijohtaja
Honkarakenne

"Valitsimme OIKIOn strategiseksi kumppaniksemme kansainvälisen sivustomme hakukoneoptimoinnissa ja mittaamisen kehittämisessä. Valinta oli helppo, sillä tiesin, että ammattitaito on kovalla tasolla ja asenne kohdillaan. He pääsivät nopeasti mukaan monen toimittajatahon verkkotiimiimme ja aidosti auttavat meitä kehittämään liiketoimintaamme. Kaiken lisäksi yhteistyö heidän kanssaan on hauskaa!"


Mikael Paulinow, Myynti- ja markkinointijohtaja, Top Finance

Mikael Paulinow
Myynti- ja markkinointijohtaja
Top Finance Oy

"Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme ja koen että meillä on käytettävissämme maamme parhaat asiantuntijat. OIKIO:n proaktiivisuus auttaa meitä löytämään tehoja sieltä, mistä emme aina itse osaa niitä etsiä. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa OIKIOsta!"


Karri Hautanen, Markkinointijohtaja, Technopolis

Karri Hautanen
Markkinointijohtaja
Technopolis

"Toimitilapäätös yrityksissä syntyy vahvasti digitaalisen jalanjäljen perusteella. Olemme tehneet töitä päämäärätietoisesti digitaalisen murroksen hyödyntämisessä, sillä haluamme olla tässä edelläkävijöitä. Valitsimme OIKIOn, koska halusimme kumppanin, joka on erityisen vahva analytiikassa ja hakukoneissa. Meidät vakuutti OIKIOn auditointivaiheen näkemykset ja ratkaisuehdotukset. Myös OIKIOn lähestymistapa kansainväliseen tekemiseen ja toimistojen väliseen yhteistyöhön vastaa toiveitamme."


Image

Sami Sipilä
Markkinointipäällikkö
Hinausautokeskus

"Yhteistyömme ensimmäisen 10 kuukauden aikana sivustomme konversio-aste on lähes tuplaantunut ja konversioiden määrä kasvanut yli 50 %. Meidän digitaalinen markkinointi ei ole koskaan tuottanut yhtä paljon yhteydenottoja kuin tällä hetkellä. Yhteistyö on proaktiivista ja se näkyy tuloksissa!"


Salla Kinnarinen, Marketing Planner, Finago

Salla Kinnarinen
Marketing Planner
Finago

"On mahtavaa, että OIKIO on täysillä ja proaktiivisesti mukana Finagon verkkoliiketoiminnan kehittämisessä! Aina hieman edellä meitä, mitä voisi tehdä paremmin ja kehittyä. Selkeät stepit on kuvattu, jotta päästään haluttuihin tavoitteisiin. Suosittelen OIKIOta erittäin mielelläni! Heistä huokuu intohimo alaan ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Erittäin ammattitaitoisia tekijöitä, joiden toimintamallit ovat tätä päivää."


Image

Minna Lönnqvist
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Oral Hammaslääkärit

"Kasvuyrityksenä tarvitsemme OIKIOn kaltaisen kumppanin, joka tuo selkeää lisäarvoa liiketoimintamme kehittämiseen. Kun siirsimme AdWords-mainontamme OIKIOlle, kaikki kuukaudet ovat tehneet kaikkien aikojen ennätyksiä ajanvarausten määrässä. Samalla tuloshinta on laskenut - yksittäinen ajanvarauksen tuloshinta on laskenut edellisvuodesta huimat -45%."


Elina Aalto, Cramo Group

Elina Aalto
eChannel Manager
Cramo Group

"It has been a pleasure to work with the OIKIO guys. They are very proactive and always on top of their tasks. They are capable or working in our complex environment of speedy development and daily operations for 10+ markets. With OIKIO’s help it has been possible to create a structured way to develop both our organic and paid search engine visibility in right balance. OIKIO has also helped us to get our KPI dashboards and routines on place and to daily use by all markets."


Mira Pakarinen, llmarinen

Mira Pakarinen
Digital Marketing Manager
Ilmarinen

"OIKIOn kanssa yhteistyö on todella helppoa! Yhdessä olemme saaneet rakennettua verkkopalvelun seurannan aivan uudelle tasolle sekä tehtyä helppokäyttöisillä dashboardeilla meidän digitaalisen markkinoinnin tekemisen ja tulokset näkyväksi myös johdolle. Me valitsimme OIKIOn, koska heidän ammattitaitonsa oli erittäin vakuuttava ja he pystyvät tekemään saumattomasti yhteistyötä meidän toisten yhteistyökumppaneiden kanssa."


Janne Mäki - Atoy Autohuolto

Janne Mäki
Operative Director
Atoy Autohuolto

"Ensimmäisen kerran markkinointiin liittyvä ulkoistaminen ei ole ketuttanut! Yhteistyö on ollut hauskaa ja sitä kautta erittäin tuloksellista. Molemminpuolinen uskallus puhua asioista suoraan on johtanut hyviin kokeiluihin, joita kautta on löytynyt myös uusia asiakkaita. OIKIOn kanssa aloitettiin melkein heti heidän perustettuaan yrityksen ja pelko siitä, että palveluaste kovan kasvun myötä huononisi on osoittautunut totaalisen vääräksi! Kovia tekijöitä!"

Asiakkaitamme ovat mm. 


Image

Haluatko kuulla lisää? 


Avaamme mielellämme lisää asiakkaidemme kokemuksia ja tarkemmin minkälaista yhteistyö voisi olla meidän oikiolaisten kanssa. Ota yhteyttä ja keskustellaan voisimmeko olla avuksi!