Referenssit

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin minkälaista on tehdä yhteistyötä meidän oikiolaisten kanssa.

Asiakaskertomuksia

Katso videolta asiakkaidemme kertomuksia

Kokemuksia OIKIOsta

Meillä Lääkärikeskus Aavassa on tärkeää, että kumppanimme pysyvät vauhdissamme mukana ja pystyvät jatkuvasti tuomaan uusia ideoita pöytään. OIKIOn asiantuntijoilla on intoa ja ideoita auttaa meitä kehittämään toimintaamme eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme.

Minna Hoffström, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Lääkärikeskus Aava

SEO ja SEM –tekemiset ovat meillä verkkopalvelumme jatkuvan kehitystyön ytimessä. Olemme tehneet nyt vuoden verran yhteistyötä OIKIOn kanssa, joka on ottanut paikkansa digikehityksen tiimissämme ammattitaitoisesti ja erinomaisella asenteella. Arvostan erityisesti sitä miten tavoitteellisesti he toimivat ja miten suurella intohimolla suhtautuvat yhteisiin haasteisiimme. Suosittelen lämpimästi.

Tea Koivisto, CMO, Laakkonen

Toimitilapäätös yrityksissä syntyy vahvasti digitaalisen jalanjäljen perusteella. Olemme tehneet töitä päämäärätietoisesti digitaalisen murroksen hyödyntämisessä, sillä haluamme olla tässä edelläkävijöitä. Valitsimme OIKIOn, koska halusimme kumppanin, joka on erityisen vahva analytiikassa ja hakukoneissa. Meidät vakuutti OIKIOn auditointivaiheen näkemykset ja ratkaisuehdotukset. Myös OIKIOn lähestymistapa kansainväliseen tekemiseen ja toimistojen väliseen yhteistyöhön vastaa toiveitamme.

Karri Hautanen, Markkinointijohtaja, Technopolis

It has been a pleasure to work with the OIKIO guys. They are very proactive and always on top of their tasks. They are capable or working in our complex environment of speedy development and daily operations for 10+ markets. With OIKIO’s help it has been possible to create a structured way to develop both our organic and paid search engine visibility in right balance. OIKIO has also helped us to get our KPI dashboards and routines on place and to daily use by all markets.

Elina Aalto, eChannel Manager, Cramo Group

Ensimmäisen kerran markkinointiin liittyvä ulkoistaminen ei ole ketuttanut! Yhteistyö on ollut hauskaa ja sitä kautta erittäin tuloksellista. Molemminpuolinen uskallus puhua asioista suoraan on johtanut hyviin kokeiluihin, joita kautta on löytynyt myös uusia asiakkaita. OIKIOn kanssa aloitettiin melkein heti heidän perustettuaan yrityksen ja pelko siitä, että palveluaste kovan kasvun myötä huononisi on osoittautunut totaalisen vääräksi! Kovia tekijöitä!

Janne Mäki, Operative Director, Atoy Autohuolto

Yhteistyömme ensimmäisen 10 kuukauden aikana sivustomme konversio-aste on lähes tuplaantunut ja konversioiden määrä kasvanut yli 50 %. Meidän digitaalinen markkinointi ei ole koskaan tuottanut yhtä paljon yhteydenottoja kuin tällä hetkellä. Yhteistyö on proaktiivista ja se näkyy tuloksissa!

Sami Sipilä, Markkinointipäällikkö, Hinausautokeskus

Asiakkaitamme