Asiakaskokemuksia

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Täältä löydät asiakkaidemme yhteyshenkilöiltä toistakymmentä kuvausta minkälaista meidän kanssa on tehdä yhteistyötä. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

He kertovat, että...

Teemme OIKIOn kanssa somemainontaa, hakukoneoptimointia sekä Google-mainontaa. OIKIOn kelkassa olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia: tehostaneet markkinointiamme sekä kasvattaneet merkittävästi Jolien hakukonenäkyvyyttä ja myyntiä. OIKIOn tiimimme koostuu huippuosaajista, jotka ovat aidosti innostuneita ja sitoutuneita puskemaan kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme, asiantuntijat osaavat myös haastaa ajatteluamme vieläkin parempien tulosten saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan yhteistyö OIKIOn kanssa on ollut tuloksellista ja mutkatonta. Lämmin suositus OIKIOn asiantuntijuudelle digimarkkinoinnin kentällä!

Kirsi Suihkonen, Online Sales Manager, Jolie

Luotamme hakukonemainonnassa ja -optimoinnissa huippuasiantuntevaan OIKIOn tiimiin. Digitaalista markkinointiamme ohjaa data, tuloksellisuus sekä johdonmukainen tekeminen ja OIKIO on aidosti lunastanut paikkansa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tiimin proaktiivinen tekemisen taso ja ammattitaitoa ei joka paikasta löydy, suosittelen OIKIOta lämpimästi.

Minna Niemelä, Markkinointipäällikkö, verkkomyynti, LähiTapiola

Asiakkaitamme

Hekin kertovat, että...

Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö on jatkunut OIKIOn kanssa alusta alkaen loistavasti. Koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja kaikki tiedämme missä mennään. Voin lämpimästi suositella OIKIOo.

Sami Sipilä, Marketing Manager & Co-Owner, Hinausautokeskus

Ensimmäisen kerran markkinointiin liittyvä ulkoistaminen ei ole ketuttanut! Yhteistyö on ollut hauskaa ja sitä kautta erittäin tuloksellista. Molemminpuolinen uskallus puhua asioista suoraan on johtanut hyviin kokeiluihin, joita kautta on löytynyt myös uusia asiakkaita. OIKIOn kanssa aloitettiin melkein heti heidän perustettuaan yrityksen ja pelko siitä, että palveluaste kovan kasvun myötä huononisi on osoittautunut totaalisen vääräksi! Kovia tekijöitä!

Janne Mäki, Managing Director, Atoy Autohuolto

Kartoittaesamme uutta kumppania, OIKIO erottautui edelläkävijyydellään ja teknisellä erinomaisuudellaan. Kumppanuus on sujunut hyvin ja olemme olleet todella tyytyväisiä luotettavaan ja vaivattomaan yhteistyöhön alan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Sagal Kouki, Digital Growth Manager, Bo

Case-kuvauksia

Muutama kuvaus, mitä olemme tehneet yhteistyössä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa.

Case: Barona

Vuonna 2019 Barona vakuuttui ensimmäisen kerran analytiikan osaamisestamme, jonka myötä syntyi koko rekrytointiputken kattava seuranta.

Tutustu caseen

Case: Lindström Group

Jo vuonna 2016 alkanut ja Suomeen keskittynyt yhteistyö on kasvanut paikallisesta toiminnasta globaalin myynnin edistämiseksi.

Tutustu caseen

Case: Oomi

Vuonna 2020 perustettu uusi sähköyhtiö Oomi valitsi meidät digikumppanikseen, jossa yhteistyö käsittää koko palveluvalikoimamme.

Tutustu caseen

Case: Hinausautokeskus

Olemme työskennelleet Hinausautokeskuksen kanssa yli kolme vuotta. Yhteistyön aikana Hinausautokeskuksen koko verkkosivuston yhteydenottojen määrä on kolminkertaistunut.

Tutustu caseen

Case: Bo

Bo ja OIKIO aloittivat yhteistyön alkuvuodesta 2021. Yhteistyö lähti vauhdikkaasti käyntiin ja huomasimme heti löytäneemme hyvän kumppanuuden.

Tutustu caseen

Case: YIT & Smartly

Smartly.io julkaisi joulukuussa 2019 sivustollaan meidän kanssa referenssikuvauksen asiakkaastamme YIT:stä.

Tutustu caseen

Case: Forenom & Google

Google julkaisi marraskuussa 2019 Googlen Think with Google -sivustollaan artikkelin meistä ja asiakkaastamme Forenomista.

Tutustu caseen