Asiakaskokemuksia

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Täältä löydät asiakkaidemme yhteyshenkilöiltä toistakymmentä kuvausta minkälaista meidän kanssa on tehdä yhteistyötä. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

He kertovat, että...

OIKIO is the SEO agency any client would like to work with! We have been working with them for over 3 years and I can say they are extremely accountable, knowledgeable and super fast learners. Expedia is a quite complex client, being a large organisation, but, despite that, OIKIO’s team was able immediately to understand the “Expedia World”, our in-house CMS, internal processes and the group wider goals. As a result, they have planned and executed strategic actions that helped our SEO channel grow YoY. Working with the agency you can 100% trust is a privilege and have made my life much easier. I would recommend them to any digital business who wants grow in Finland.

Laura Panico, SEO Manager, Expedia

Luotamme hakukonemainonnassa ja -optimoinnissa huippuasiantuntevaan OIKIOn tiimiin. Digitaalista markkinointiamme ohjaa data, tuloksellisuus sekä johdonmukainen tekeminen ja OIKIO on aidosti lunastanut paikkansa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tiimin proaktiivinen tekemisen taso ja ammattitaitoa ei joka paikasta löydy, suosittelen OIKIOta lämpimästi.

Minna Niemelä, Markkinointipäällikkö, verkkomyynti, LähiTapiola

SEO ja SEM –tekemiset ovat meillä verkkopalvelumme jatkuvan kehitystyön ytimessä. Olemme tehneet nyt vuoden verran yhteistyötä OIKIOn kanssa, joka on ottanut paikkansa digikehityksen tiimissämme ammattitaitoisesti ja erinomaisella asenteella. Arvostan erityisesti sitä miten tavoitteellisesti he toimivat ja miten suurella intohimolla suhtautuvat yhteisiin haasteisiimme. Suosittelen lämpimästi.

Tea Koivisto, CMO, Laakkonen

Asiakkaitamme

Case-kuvauksia

Think with Google & Case Forenom

Google julkaisi marraskuussa 2019 Googlen Think with Google -sivustollaan artikkelin meistä ja asiakkaastamme Forenomista.

Tutustu tästä tarkemmin artikkeliin!

Smartly.io & Case YIT

Smartly.io julkaisi joulukuussa 2019 sivustollaan meidän kanssa referenssikuvauksen asiakkaastamme YIT:stä.

Tutustu tästä tarkemmin artikkeliin Smartlyn sivustolla!

Hinausautokeskus

Olemme työskennelleet Hinausautokeskuksen kanssa yli kolme vuotta. Yhteistyön aikana Hinausautokeskuksen koko verkkosivuston yhteydenottojen määrä on kolminkertaistunut.

Tutustu tästä tarkemmin yhteistyöhön ja tuloksiin!

Lindström Group

Jo vuodesta 2016 asti kestänyt yhteistyö on muuttunut paikallisesta Suomi-keskeisestä tekemisestä globaalin myynnin kasvattamiseksi.

Lue tästä lisää, miten yhteistyö Lindström Groupin kanssa on sujunut.

Oomi Energia

Uusi sähköyhtiö Oomi Energia valitsi meidät tuloskeskeisen digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi keväällä 2020.

Tutustu tästä, kuinka lanseeraus ja yhteistyö on edennyt.

Asiakkaidemme kokemuksia

Toimitilapäätös yrityksissä syntyy vahvasti digitaalisen jalanjäljen perusteella. Olemme tehneet töitä päämäärätietoisesti digitaalisen murroksen hyödyntämisessä, sillä haluamme olla tässä edelläkävijöitä. Valitsimme OIKIOn, koska halusimme kumppanin, joka on erityisen vahva analytiikassa ja hakukoneissa. Meidät vakuutti OIKIOn auditointivaiheen näkemykset ja ratkaisuehdotukset. Myös OIKIOn lähestymistapa kansainväliseen tekemiseen ja toimistojen väliseen yhteistyöhön vastaa toiveitamme.

Karri Hautanen, Markkinointijohtaja, Technopolis

Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö on jatkunut OIKIOn kanssa alusta alkaen loistavasti. Koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja kaikki tiedämme missä mennään. Voin lämpimästi suositella OIKIOo.

Sami Sipilä, Marketing Manager & Co-Owner, Hinausautokeskus

It has been a pleasure to work with the OIKIO guys. They are very proactive and always on top of their tasks. They are capable or working in our complex environment of speedy development and daily operations for 10+ markets. With OIKIO’s help it has been possible to create a structured way to develop both our organic and paid search engine visibility in right balance. OIKIO has also helped us to get our KPI dashboards and routines on place and to daily use by all markets.

Elina Aalto, eChannel Manager, Cramo Group

Ensimmäisen kerran markkinointiin liittyvä ulkoistaminen ei ole ketuttanut! Yhteistyö on ollut hauskaa ja sitä kautta erittäin tuloksellista. Molemminpuolinen uskallus puhua asioista suoraan on johtanut hyviin kokeiluihin, joita kautta on löytynyt myös uusia asiakkaita. OIKIOn kanssa aloitettiin melkein heti heidän perustettuaan yrityksen ja pelko siitä, että palveluaste kovan kasvun myötä huononisi on osoittautunut totaalisen vääräksi! Kovia tekijöitä!

Janne Mäki, Managing Director, Atoy Autohuolto

Olemme tehneet yhteistyötä OIKIOn kanssa jo usean vuoden ajan. Asiakassuhdetta on pidetty yllä erinomaisesti ja kommunikaatio on ollut tehokasta. Olemme saaneet OIKIOn ydinosaamisesta ja asiantuntijuudesta yrityksellemme parhaimman hyödyn. Siksi olemme yhteistyöhön OIKIOn kanssa enemmän kuin tyytyväisiä.

Suvi Aalto, Marketing Manager, Pelican Rouge Finland

Olemme tehneet yhteistyötä OIKIOn kanssa yrityksemme web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja Google Ads -mainonnan parissa lähes kolme vuotta ja tuloksemme ovat kehittyneet merkittävästi. Yhteistyö on mutkatonta ja OIKIOn asiantuntijat ovat aina käytettävissä kun kysymyksiä verkkosivujen kehitystyöhön liittyen ilmenee. Suosittelen lämpimästi OIKIOn palveluja!

Jenni Salomaa, Marketing Director, Finance Link Oy