Koulutukset kunnianhimoisille online-myynnin ja markkinoinnin tekijöille
Koulutamme aktiivisesti kunnianhimoisia online-myynnin ja digimarkkinoinnin tekijöitä. Tutustu räätälöityihin koulutuksiin yrityksille ja koulutusvaihtoehtoihin digi-, media- ja mainostoimistoille.Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Räätälöidyt digitaalisen markkinoinnin koulutukset yrityksille

Tarjoamme yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia web-analytiikkaan, hakusanamainontaan ja hakukoneoptimointiin liittyen. Kouluttajina ovat alan huippuosaajat, joilta tarttuu väkisinkin osaaminen. Koulutuksien sisällöt suunnitellaan aina toiveiden ja osallistujien lähtötason mukaan. Koulutukset voidaan järjestää asiakkaan, meidän tai muissa koulutustiloissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta!


Kysy lisää koulutuksistamme


Kysy lisää koulutuksistamme

Koulutukset digi- ja mainostoimistoille

Opetamme ja jaamme tietomme avoimesti kaikkien toimistojen kesken. Tarjoamme digi-, media-, ja mainostoimistoille räätälöityjä koulutuksia mm. työkalujen teknisiin implementointeihin, web-analytiikka-työkalujen kustomointeihin ja tekniseen hakukoneoptimointiin. Koulutuksien lisäksi tuotamme kirjallisia ohjeistuksia toimistojen käyttöön.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä minkälaisella koulutuksella kehitämme toimistonne osaamista!

  • Google Analytics -implementointi ja käyttöliittymäkoulutukset
  • Google Tag Manager -työkalun tekninen implementointi ja kustomoinnit
  • Google Analytics: Tehostetun verkkokauppaseurannan implementointi Google Tag Managerin avulla
  • Tekninen SEO -koulutus

Kysy lisää koulutuksistamme


Kysy lisää koulutuksistamme

Kouluttajamme

Jyri Vuorinen

Senior Consultant, Partner

Olen web-analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin intohimoinen kehittäjä. Olen työskennellyt Suomen arvostetuimmissa digitoimistoissa ja kehittänyt Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoimintaa. Hienoimpia hetkiä urallani ovat koulutukset, joissa olen saanut ihmiset oivaltamaan ja innostumaan.

Aleksi Rastas

Senior Web Analyst & SEO Consultant, Partner

Jotkut kutsuvat minua analytiikkamestariksi, toiset seo-guruksi. Itse olen sitä mieltä, että haluan kehittää verkkosivuja datan perusteella. Haluan kouluttaa asiakkaita, kehittää heidän verkkoliiketoimintaansa ja rakentaa heidän kanssaan yhdessä hienoja asioita myös tulevaisuudessa.