Google Ads -koulutus - Opi Google-mainontaa alan parhailta

Google Ads -koulutuksessa opetetaan hakumainonnan perusteet ja syvennetään taitoja optimoinnin parissa juuri niin pitkälle kuin osallistujat haluavat. Koulutukset räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaan ja ne pyritään pitämään mahdollisimman konkreettisina ja käytännönläheisinä.

Miksi Google Ads -koulutus on tärkeä yrityksellesi?

Hakukonemainonta on yksi tehokkaimmista keinoista saavuttaa kohdeyleisö silloin, kun he sitä eniten kaipaavat. Niinpä yrityksen liiketoimintaan sidottu hakustrategia ja tehokkaasti toteutettu Google-mainonta ovat usein suuressa roolissa, kun halutaan kasvattaa liiketoiminnan tulosta ja hakea nopeaa kasvua. 

Google Adsissä tapahtuu jatkuvasti muutoksia ja päivityksiä, joista yritysten markkinointitiimien ja inhouse-asiantuntijoiden on tärkeää pysyä tietoisina. Anna OIKIOn asiantuntijoiden auttaa muutoksen keskellä ja varmista, että hyödynnätte kaikkia uusimpia Google Ads -ominaisuuksia saadaksenne kanavasta kaiken irti!

Mitä opit Google Ads -koulutuksessa?

Koulutamme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita kaikissa hakukonemainonnan osa-alueissa. Opit koulutuksissamme muun muassa hakukonemainonnan perusteet oikeiden avainsanojen valitsemisesta, kampanjarakenteen tärkeydestä, tehokkaista mainosviesteistä aina laskeutumissivujen valintaan asti.

Kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa opit esimerkiksi:

  • Mitkä Google Ads -kampanjamuodot sopivat parhaiten tavoitteidesi saavuttamiseksi
  • Miten optimoit eri Google Ads -kampanjamuotoja
  • Mitkä ovat Google Adsin parhaat käytännöt ja uusimmat uutuudet
  • Miten hyödyntää tekoälyä Google Adsissä
  • Miten smart bidding toimii

Räätälöimme jokaisen Google-mainonnan koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi. Sisällytämme materiaaleihin käytännön esimerkkejä yrityksesi liiketoimintaan liittyen, jotta saat varmasti konkreettisia oppeja jatkoon.

Kerro toiveesi, ja suunnitellaan yhdessä tiimillesi paras koulutus tai koulutuskokonaisuus!

Varaa Google Ads -koulutus jo tänään!

Varmista, että digimarkkinoinnin tiimilläsi on hallussa kaikki uusimmat taidot, joita tarvitaan tehokkaaseen ja tuloksia tuovaan Google-mainonnan operointiin. Ota yhteyttä jo tänään – opi Google-mainonnan salat toimialan parhailta tekijöiltä!

Google Ads -kouluttajiamme

Mirkka Mussalo Head of Paid Search
Aleksi Vähäkoitti Senior Paid Search Consultant

Kysy lisää hakumainonnan koulutuksistamme!