Ensimmäinen tilikausi takana – OIKIO kasvaa vauhdilla

Tiedote
Julkaisuvapaa 29.8.2017

OIKIO Digital Performance Agency Oy kasvaa tällä hetkellä vauhdilla. Juuri päättyneellä ensimmäisellä tilikaudella liikevaihto ylitti miljoona euroa, asiantuntijoiden määrä on kasvanut neljästä kahteentoista ja asiakkaina on joukko huippumielenkiintoisia asiakkuuksia Pohjoismaista ja Lontoosta.

Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto OIKIO Digital Performance Agency Oy:n ensimmäisen tilikauden liikevaihto ylitti miljoona euroa. 30.6.2017 päättyneellä tilikaudella toteutunut liikevaihto oli 1 020 000€, myyntikate 700 000€ ja tulos ennen veroja 222 000€. Vasta reilun vuoden ikäisellä yrityksellä on palveluksessaan tällä hetkellä jo 12 asiantuntijaa.

OIKIO rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaat ovat Pohjoismaista ja Lontoosta.

OIKIO perustettiin huhtikuussa 2016, kun perustajat tunnistivat yrityksien kasvavan tarpeen rakentaa omia kyvykkyyksiä vuosia jatkuneen täysulkoistamisen rinnalle. Ulkoistamisen myötä yritykset saattavat luopua omasta datasta ja luovat usein tarpeettomia riippuvuussuhteita toimistoihin. OIKIOn perustajatiimi uskoo, että oman datan hyödyntäminen on yksi keskeisimpiä menestystekijöitä digitaalisessa liiketoiminnassa toimialasta riippumatta. Keskeinen OIKIOn missio on palauttaa datan omistajuus takaisin asiakasyrityksille, auttaa heitä hyödyntämään dataa markkinoinnissa ja luoda edistyksellisiä digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä.

Kasvu jatkuu vauhdikkaasti ja OIKIO tavoittelee kuluvalla tilikaudella lähes 150% orgaanista kasvua myyntikatteeseen. Kasvutavoite on huima toimialan verrokkiyrityksiin nähden, mutta tavoitteesta on tilikauden alussa myytynä jo suuri osa. Kasvutavoite edellyttää myös onnistuneita rekrytointeja, joita OIKIOn tavoitteena on tehdä keskimäärin yksi kuukaudessa.

“Markkina on kasvutavoitteillemme ihanteellinen, mutta aiomme kasvaa ennen kaikkea asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme ehdoilla. Haluamme rakentaa OIKIOsta tekijöiden toimiston. Panostamme entistä enemmän asiantuntijoidemme viihtyvyyteen ja olemme rakentamassa työympäristöä, josta ei haluta lähteä pois. Meillä on joukko todella tyytyväisiä asiakkaita ja aiomme myös jatkossa pitää fokuksen nykyasiakkaissa nopeasta kasvusta huolimatta”, kertoo OIKIOn toimitusjohtaja Niilo Relander.

OIKIO rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, Ilmarinen, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Cramo, Matkapojat, Oral Hammaslääkärit ja YIT.

 

Lisätietoja:

Niilo Relander
CEO, Partner
Puh. +358 040 571 2888
Sähköposti: niilo@oikio.fi

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.