Juha Suomela on aloittanut Head of Salesina

Lukuaika min

Juha on kokenut myynnin ammattilainen ja hänellä on laaja kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä eri yrityksissä.

Juha Suomela on aloittanut OIKIOn Head of Salesina 1.5.2023 alkaen. Juha on kokenut myynnin ammattilainen ja hänellä on laaja kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä eri yrityksissä.

Ennen liittymistään OIKIOlle hän on toiminut Account Directorina Fonectalla. Juha tuo mukanaan vahvaa osaamista myynnin kehittämisestä ja strategisesta markkinoinnista sekä monipuolista asiakas- ja liiketoimintaymmärrystä. OIKIOlla Juha vastaa myynnin johtamisesta sekä asiakassuhteiden rakentamisesta.

OIKIOn toimitusjohtaja Heikki Yrjölä on innoissaan uudesta rekrytoinnista. ”Juha tuo mukanaan paljon arvokasta osaamista ja kokemusta, ja hän tulee olemaan merkittävä tekijä kasvustrategiamme toteuttamisessa. Odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan”, hän sanoo.

Juha itse on myös innoissaan uudesta haasteesta. ”OIKIOn korkea asiakastyytyväisyys, kanavarajat ylittävä syväosaaminen sekä omien teknologioiden mahdollistama kyky tuottaa poikkeuksellisen laadukasta palvelua tarjoavat erinomaiset lähtökohdat. Uskon, että minulla on paljon annettavaa yhtiön myyntitoiminnan kehittämisessä. Odotan innolla uusien asiakassuhteiden luomista ja yhteistyötä nykyisten asiakkaidemme kanssa”, hän toteaa.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen mainontaan. OIKIOn asiakkaita ovat mm. DNA, Oomi, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso Outotec, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää n. 40 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 72 sekä Vuoden Toimisto 2022, 2020, 2019 ja 2018 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

Heikki Yrjölä

CEO

OIKIOn toimitusjohtaja vuodesta 2021. Taustaa laajasti digitaalisessa markkinoinnissa ja liiketoiminnassa.