Jyri Vuorinen siirtyy Tulos Helsingistä OIKIOon

Tiedote
Julkaisuvapaa 3.10.2016

Web-analytiikan ja hakukoneoptimoinnin kokenut asiantuntija Jyri Vuorinen siirtyy Tulos Helsingistä OIKIOn asiantuntijaksi ja osakkaaksi.

Web-analyytikkona ja SEO-konsulttina Tulos Helsingissä viimeiset 1,5 vuotta työskennellyt Jyri Vuorinen aloittaa OIKIO Digital Performance Agency Oy:n palveluksessa 3. lokakuuta.

Ennen Tulos Helsinkiä Jyri Vuorinen työskenteli Estime Oy:ssä ja myöhemmin Descom Oy:n Online marketing & analytics -yksikössä konsulttina ja yksikön web-analytiikan kompetenssivastaavana. Jyri on myös vastannut F-Musiikin markkinoinnista ja verkkokaupan kehitystyöstä ennen konsulttiuraansa.

“OIKIO on mielestäni asiantuntijan näkökulmasta tällä hetkellä ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia toimistoja. OIKIO murtaa alan perinteisiä toimintamalleja, heillä on joukko erittäin mielenkiintoisia asiakkaita Suomesta ja Lontoosta eikä heidän web-analytiikka- ja hakumarkkinointiosaamiselle löydy Suomesta montaa kilpailijaa”, toteaa Jyri Vuorinen.

“Olemme todella innostuneita Jyrin halusta liittyä mukaan tiimiimme. Jyri Vuorinen vahvistaa entisestään nykyisiä osaamisalueitamme ja vauhdittaa meidän ennätysnopeaa kasvua. Jyrin rekrytointi tekee OIKIOn tiimistä kiistatta yhden maan parhaista web-analytiikan ja hakukoneoptimoinnin tiimeistä, jolle on osoittautunut jo kansainvälistä kysyntää Lontoosta asti”, kertoo Niilo Relander, joka toimii OIKIOn toimitusjohtajana.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO haastaa toimistojen perinteisiä palvelumalleja ja rakentaa asiakkailleen digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin.

Lisätietoja:
Niilo Relander
CEO, Consultant & Partner
+358 40 571 2888
niilo@oikio.fi
www.oikio.fi

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.