Katja Kokko aloittanut OIKIOn Growth Directorina

Lukuaika min

Pitkän uran myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen parissa tehnyt Katja Kokko aloitti OIKIOn Growth Directorina.

Katja Kokko on nimitetty Growth Directoriksi OIKIOlle 16.5.2022 alkaen. Katjalla on taustalla pitkä ura myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä ja hän tuntee digitaalisen markkinoinnin kenttää monipuolisesti toimistomaailmasta SaaS-pohjaisiin ratkaisuihin. Katja on viime vuodet toiminut sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkuuksien parissa keskittyen verkkoliiketoiminnan kehittämiseen strategisesta näkökulmasta. Katjan laaja-alainen toimialakokemus vahvistaa entisestään OIKIOn vankkaa asiantuntijaosaamista.

OIKIOlla Katja vastaa myynnin ja asiakkuuksien kehittämisestä. Hän tulee myös kehittämään OIKIOn prosesseja ja toimintatapoja laajemminkin, sekä liittyy osaksi OIKIOn johtoryhmää.

“On upeaa hypätä mukaan vauhdittamaan OIKIOn kasvutarinaa. Olen seurannut OIKIOn matkaa tiiviisti alusta saakka ja on kunnia tulla osaksi näin intohimoista työyhteisöä ja lähteä kehittämään tulevaisuutta yhdessä. Odotan innolla tulevia keskusteluita ja yhteistyötä sekä nykyisten, että uusien asiakkaidemme kanssa.” Katja kertoo odotuksistaan.

“Olemme todella tyytyväisiä, että saimme houkutelluksi Katjan OIKIOlle. Hänet tunnetaan alalla intohimoisena liiketoiminnan kehittäjänä sekä innostavana kumppanina tuoden juuri oikeaa osaamista ja näkemystä meille sisäisesti sekä asiakkaille.
Rima asiakastyytyväisyyteen on ollut meillä aina korkealla ja tämän kevään neljäs Vuoden Toimisto -voitto oli jälleen hyvä vahvistus onnistumisestamme.” summaa toimitusjohtaja Heikki Yrjölä.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. DNA, Oomi, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso Outotec, Laakkonen, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää n. 35 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 80 sekä Vuoden Toimisto 2022, 2020, 2019 ja 2018 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Heikki Yrjölä

CEO

OIKIOn toimitusjohtaja vuodesta 2021. Taustaa laajasti digitaalisessa markkinoinnissa ja liiketoiminnassa.