Kokeneet yritysjohtajat Jarkko Kyttänen ja Timo Vuorinen vahvistamaan Vuoden Toimistoksi valitun OIKIOn hallitusta

OP Ryhmän asumisen palveluiden johtaja Jarkko Kyttänen ja Sampo-konsernin johtoryhmän entinen jäsen Timo Vuorinen liittyvät OIKIOn hallitukseen tukemaan toimialaa muuttavan yhtiön nopeaa kasvua.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on nimittänyt uuden hallituksen yhtiökokouksessaan keskiviikkona 7. helmikuuta. Kokeneet media- ja rahoitusalan yritysjohtajat Jarkko Kyttänen ja Timo Vuorinen liittyvät vahvistamaan OIKIOn hallitusta.

Jarkko Kyttänen on työskennellyt media- ja digiliiketoiminnan parissa lähes 20 vuotta. Ennen OP Ryhmän asumisen palveluiden johtajan tehtäviä Kyttänen on toiminut Sanoma Media Finlandissa monissa, erityisesti digitaalisen liiketoiminnan ja liiketoiminnan kehityksen johtotehtävissä ja IAB Finlandissa mm. hallituksen puheenjohtajana.

“OIKIOn vahvuutena on erityisesti tuottaa asiakkailleen erittäin suurta ja mitattavaa arvoa koko ajan monimutkaisemmaksi muuttuvassa digitaalisen markkinoinnin maailmassa. On hienoa päästä tuomaan omaa osaamistaan ja kokemustaan näin osaavalle porukalle”,  toteaa Jarkko Kyttänen.

Timo Vuorinen on työskennellyt Sampo-konsernin johtoryhmän jäsenenä vuosina 2009-2017 ja toiminut If Vahinkovakuutuksen Suomen yhtiön toimitusjohtajana, Suomen henkilöasiakas liiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Baltian liiketoiminnan vastaavana johtajana.

“Nuoren yhtiön alku on ollut erittäin menestyksellinen ja dynaaminen toiminnan perustuessa asiakkaiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen ja vahvaan ammattitaitoon. Innostuneita, osaavia ja määrätietoisia yrittäjiä on erittäin motivoivaa tukea”,  kommentoi Timo Vuorinen.

Ennen uusia vahvistuksia OIKIO valitsi marraskuussa hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi If Vahinkovakuutuksen markkinointiteknologioista vastaavan johtajan Teemu Relanderin, jonka ensimmäisenä tehtävänä on ollut rakentaa yhtiön havittelema dream team -hallitus.

“Päätimme tietoisesti jättää kutsumatta perinteisen toimistokentän veteraaneja, sillä haluamme aidosti muuttaa perinteisiä toiminta- ja palvelumalleja. Suurten yritysten liiketoimintaprosessien ymmärtäminen, ostavan asiakkaan näkökulma, rahoitusala ja muutos- sekä kasvujohtaminen ovat niitä teemoja, joista uudet hallituksen jäsenet tuovat osaamista ja näkemystä. On suuri etuoikeus sekä vahva luottamuksen osoitus saada Kyttäsen ja Vuorisen kokemuksen omaavat kokeneet yritysjohtajat tukemaan pienen kasvuyhtiön vahvaa tarinaa”, summaa hallituksen puheenjohtaja Teemu Relander.

“Nykyistä nopeaa ja hallittua kasvuagendaa tukemaan haussamme on vielä yksi huippuvahvistus hallituskokoonpanoomme.  Etsimme sopivaa CDO/CMO -taustaista kuluttajaliiketoiminnan johtajaa, jolla on taustaa TOP-500 yrityksissä ja näyttöjä erityisesti online-myynnin kehittämisestä. Tavoitteena on julkistaa tämä vahvistus vielä kuluvan kevään aikana”, toteaa Teemu Relander.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Cramo, Oral Hammaslääkärit ja YIT. OIKIO työllistää tällä hetkellä 17 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Asiakkaat valitsivat OIKIOn Vuoden toimisto 2018 -tutkimuksen voittajaksi teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

Lisätietoja:

Teemu Relander
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. +358 040 713 1618
Sähköposti: teemu@oikio.fi

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.