Krista Särkkä ja Aleksi Rastas vahvistamaan OIKIOn asiantuntijatiimiä

Tiedote
Julkaisuvapaa 22.5.2017

Krista Särkkä Ainoa Resolutionista ja Aleksi Rastas Tulos Helsingistä siirtyvät tästä päivästä alkaen vahvistamaan OIKIOn asiantuntijatiimiä.

Krista Särkkä (o.s. Myllyharju) liittyi OIKIOn mainonnan tiimiin Programmatic Consultant -rooliin. Kristan vahvuuksia ovat ohjelmallinen ostaminen ja Facebook-mainonta. Hän tulee erityisesti kehittämään OIKIOn ohjelmallisen ostamisen tarjoomaa. Krista on työskennellyt edeltävät vuodet Ainoa Resolutionissa suunnittelijana ohjelmallisen ostamisen ja Facebook-mainonnan parissa. Krista on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan kauppakorkeakoulusta.

Aleksi Rastas aloittaa OIKIOn analytiikkatiimissä Senior Web Analyst & SEO Consultant -roolissa. Aleksi siirtyy OIKIOlle Tulos Helsingistä, jossa hän työskenteli teknisenä web-analyytikkona. Ennen Tulosta Aleksi on työskennellyt mm. Descomin Online marketing & analytics -yksikössä ja Estime Oy:ssä. Aleksi on koulutukseltaan informaatiotieteiden maisteri Turun yliopistosta.

Aleksi Rastas ja Krista Särkkä

“Olemme erittäin innoissamme uusista vahvistuksistamme ja siitä, että onnistumme jatkuvasti houkuttelemaan alan parhaimpia asiantuntijoita mukaan tiimiimme. Kehitämme toimistoamme asiantuntijoiden ehdoilla ja olemme rakentamassa aidosti tekijöiden asiantuntijatoimistoa.

Aleksi on yksi parhaimmista tuntemistani web-analyytikoista Suomessa ja on todella hienoa saada Aleksi mukaan tiimiimme. Kristalla sen sijaan on vahvat näytöt mainonnasta ja hän on varmasti oikea henkilö kehittämään ohjelmallisen ostamisen tarjoomaamme”, kertoo Niilo Relander, joka toimii OIKIOn toimitusjohtajana.

Lataa korkearesoluutioinen kuva täältä

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.