Matkapojat valitsi OIKIOn digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi

Tiedote
Julkaisuvapaa 7.6.2016

Matkapojat valitsi OIKIO Digital Performance Agencyn digitaalisen markkinoinnin ja online-myynnin kumppanikseen. Yhteistyön tavoitteena on kehittää verkkopalvelun ja taktisen mainonnan tuottavuutta sekä kasvattaa online-myyntiä merkittävästi.

Suomen suurimpiin matkanjärjestäjiin lukeutuva Matkapojat aloitti yhteistyön OIKIO Digital Performance Agencyn kanssa.

”Matkapojat on toteuttanut suomalaisten matkaunelmia jo 40 vuoden ajan koko kansan matkanjärjestäjänä. Heillä on korkea asiakastyytyväisyys ja uskolliset asiakkaat. Lähdemme nyt yhdessä Matkapoikien kanssa kehittämään heidän online-myyntiä seuraavalle tasolle”, toteaa Niilo Relander, joka toimii OIKIOn toimitusjohtajana ja vastaa Matkapojat Oy:n asiakkuudesta.

”Matkapojat panostaa vahvasti digitaaliseen markkinointiin ja online-myynnin kehittämiseen. Haimme ennen kaikkea proaktiivista kumppania, jolla on vahva substanssiosaaminen ja näytönhalua tulostavoitteelliseen tekemiseen. Meidät vakuutti erityisesti OIKIOn näkemykset, näytönhalu ja innostuneisuus”, sanoo Timo Keinonen Matkapojat Oy:stä.

Matkapojat Oy:n online-myyntiä lähtevät kehittämään OIKIOn tiimistä Juha Viherväs, Ilpo Ryynänen ja Niilo Relander. OIKIOn tiimillä on vahva matkailun toimialaosaaminen tunnetuimmilta matkailualan brändeiltä, joita tiimi on palvellut toimistoissa ja inhouse-organisaatioissa.

Matkapojat Oy on tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi.

OIKIO Digital Performance Agency Oy, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO haastaa toimistojen perinteisiä palvelumalleja ja rakentaa asiakkailleen digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin.

Lisätietoja:

Niilo Relander
CEO, Consultant & Partner

+358 40 571 2888
niilo@oikio.fi
www.oikio.fi

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.