OIKIO täytti 6 vuotta

Lukuaika min

OIKIO täytti huhtikuussa kuusi vuotta ja pääsimme vihdoin juhlimaan yhdessä toimistolla.

OIKIO 6 vuotta

OIKIO täytti huhtikuussa kuusi vuotta ja koronarajoitusten vihdoin kunnolla hellitettyä pääsimme juhlimaan yhdessä toimistolla. Syntymäpäiväkakun ja muiden herkkujen äärellä puhuttiin viime aikoina nousseesta yhteisöllisyyden kaipuusta ja toivottiin, että uuteen hybridiarkeen löydetään toimintatavat jotka palvelevat niin toimistosta ja seurasta kuin oman kodin rauhasta nauttivia. Tähän meillä(kään) ei ole vielä valmista reseptiä, mutta kyselemme jatkuvasti palautetta kollegoilta ja jatkamme sopivien rutiinien hakemista.

Samalla juhlimme myös uudistuneen toimistomme tupaantuliaisia. Olemme saaneet alkuvuoden aikana käyttöön lisätilaa nykyisestä osoitteestamme ja nyt remontit sekä viimeiset kalustetoimituksetkin alkavat olla maalissa. Lisätila tarjoaa lisää joustoa hybridityöskentelyyn erikokoisten neuvotteluhuoneiden muodossa, erilaisia työtiloja erilaisiin työskentelytyyleihin sekä päivitetyn lounge-alueen ruokailuun ja sosialisointiin. Toimiston uusi värimaailma tuo kotoisaa, tuoretta ilmettä ja on saanut paljon kiitosta oikiolaisilta.

Vaikka koronapandemia voidaan toivottavasti vihdoin jättää Suomessa vähemmälle huomiolle, uutisten aiheet ympäröivästä maailmasta ovat jatkuneet hyvin ikävinä. Pari viimeistä vuotta ovat kerryttäneet meistä monille raskasta tunnekuormaa ja kaipuu yhteisöllisyyteen työpaikallakin on siksi tervettä – työpäiviin mahtuvat pienetkin keskustelut arkisista asioista tarjoavat mahdollisuuden purkaa omia ajatuksia ja heijastella niitä laajempaan joukkoon.

Halusimme tehdä myös jotain konkreettista Ukrainan tilanteen auttamiseksi. Pelastakaa Lapset ry on meille tuttu hyväntekeväisyysjärjestö parin vuoden takaa, jolloin pääsimme kouluttamaan järjestön väkeä hakukoneoptimoinnista. Otimme yhteyttä jälleen heihin ja ehdotimme, että meidän asiantuntijoidemme voimin voisimme auttaa heitä pro bonona optimoimaan sekä verkkosivustoa että digitaalisia mainoskanavia. Iloksemme saimme mahdollisuuden tehdä tätä työtä. Olemme kiitollisia siitä, että asiantuntemuksellamme olemme voineet auttaa varainhankinnan tehostamisessa ja tällä tavoin tehdä pienen teon sotaa pakenevien lasten ja perheiden tueksi.

Vappuna kaupunki alkoi tuntua pitkästä aikaa entisen eloisalta. Odotamme, että kesä tuo vielä lisää lämpöä ja mahdollisuuksia viettää aikaa yhdessä. Toivottavasti pääsemme vihdoin näkemään myös asiakkaitamme säännöllisemmin kasvokkain. Toivotamme nyt kaikki asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan myös uudistuneeseen toimistoomme tutussa osoitteessa!

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. DNA, Oomi, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso Outotec, Laakkonen, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää n. 35 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 80 sekä Vuoden Toimisto 2022, 2020, 2019 ja 2018 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Heikki Yrjölä

CEO

OIKIOn toimitusjohtaja vuodesta 2021. Taustaa laajasti digitaalisessa markkinoinnissa ja liiketoiminnassa.