OIKIO on Vuoden Toimisto 2020, 2019 ja 2018

Lukuaika min

OIKIO valittiin kolmatta vuotta peräkkäin Vuoden Toimisto -tutkimuksen voittajaksi suurten markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa.

OIKIO Digital Performance Agency Oy valittiin eilen Vuoden Toimisto 2020 –tutkimuksen voittajaksi kategoriassa suuret markkinointiteknologiatoimistot. Voitto oli OIKIOlle kolmas peräkkäinen. Tänä vuonna markkinointiteknologiatoimistot jaettiin suuriin ja pieniin ensimmäistä kertaa kategorian kasvaneen suosion myötä. 

Arvostamme erityisesti Vuoden Toimisto -voittoa siksi, sillä voittajan valitsevat perinteisen raadin sijaan asiakkaat, jotka arvioivat kumppaneitaan. Ulkopuolisen tekemä tutkimus on hieno tunnustus henkilöstömme tekemästä upeasta työstä. Kolmas peräkkäinen voitto osoittaa, että olemme yhä onnistuneet kasvamaan asiakkaidemme ja henkilöstömme ehdoilla.

Poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys kumpuaa tyytyväisistä asiantuntijoistamme. Alusta alkaen olemme halunneet rakentaa asiantuntijoiden ehdoilla toimiston. Henkilöstön tyytyväisyys on pysynyt korkealla perustuen viikoittaiseen fiiliskyselyymme ja kvartaaleittain tekemiimme laajempiin työtyytyväisyystutkimuksiin. Henkilöstömme vaihtuvuus on edelleen säilynyt hyvin pienenä eikä nyt lähes neljän vuoden jälkeen meiltä ole vielä yksikään asiantuntija vaihtanut kilpailevaan toimistoon. Toisaalta on ollut hieno huomata miten asiantuntijamme ovat meillä kasvaneet ja muutamat ottaneet uraloikkia Suomen suurimpien mainostajien puolelle erilaisiin vastuullisiin tehtäviin.

Alan tyytyväisimmät asiakkaat vuodesta toiseen asettavat rimamme yhä korkeammalle ja haastavat meitä uusiutumaan. Erikoistuminen, syväosaaminen ja proaktiivinen palvelumalli ovat niitä asioita, joiden takia asiakkaamme useimmiten valitsevat meidät. Aiomme jatkossakin kasvaa asiakkaitamme ja henkilöstöämme kuunnellen. Uskomme, että meillä on vielä paljon kehitettävää omassa toiminnassamme ja tähtäämme jatkossa vain entistä tyytyväisempiin asiakkuuksiin. 

Suuret kiitokset asiantuntijoillemme ja kaikille asiakkaillemme!

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa, Kesko ja YIT. OIKIO työllistää n. 25 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 92 sekä Vuoden Toimisto 2020, 2019 ja 2018 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.