OIKIOn 3v-synttärikuulumisia

Lukuaika min

OIKIO vietti jo kolmatta vuosipäiväänsä. Kolmessa vuodessa olemme saaneet paljon aikaan, mutta uskomme olevamme vasta matkamme alussa.

Täytimme nyt maalis-huhtikuun vaihteessa kolme vuotta. Kolmessa vuodessa olemme ehtineet tekemään paljon; kehittämään uniikkeja lähestymistapoja ydinosaamisalueisiimme, rakentamaan omaa teknologiaa, kouluttamaan lukuisia suuria organisaatioita, mullistamaan monen asiakkaamme digitaalisen markkinoinnin, työllistämään kolmattakymmenettä asiantuntijaa, toimimaan inspiraation lähteenä monille alan toimijoille sekä muuttamaan koko alaa toimimaan läpinäkyvämmin ja asiakaskeisemmin.

Uusi vuosi on myös käynnistynyt menestyksekkäästi ja meillä on erinomainen Q1 takana. Pääsimme lunastus- ja myyntitavoitteisiimme, josta suuri kiitos asiantuntijoillemme ja kaikille asiakkaillemme!

 

Ylpeitä ja sitoutuneita oikiolaisia

Viikottaisen fiiliskyselyn ja kuukausittaisen kehityskeskustelun lisäksi tutkimme kvartaaleittain laajemmalla 32 kysymystä sisältävällä tutkimuksella asiantuntijoidemme työtyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Tutkimuksessa selvitetään mm. työilmapiiriä, yhteishenkeä, työn merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä, johtamista sekä asiantuntijoiden sitoutuneisuutta.

Tuoreet tutkimustulokset osoittavat, että oikiolaiset ovat edelleen erittäin ylpeitä työpaikastaan, voivat hyvin ja ovat sitoutuneet työskentelemään vielä pitkään OIKIOlla. Oikiolaisten antama yleisarvona työpaikalleen oli 9,5/10. Uskomme hyvinvoinnin taustalla olevan erityisesti asiantuntijakeskeinen yrityskulttuurimme, joka mahdollistaa kaikkien oikiolaisten osallistumisen OIKIOn kehittämiseen.

 

 

3v-synttäreiden drinkkikoulu ja illallinen järjestettiin Krog Robassa.

 

Toimialan tyytyväisimmät asiakkaat

Maaliskuussa valmistui puolivuosittaisen NPS-kyselymme tulokset. Tuoreimmat NPS-tulokset kertovat samaa tarinaa mitä meidän kahden vuoden peräkkäiset voitot Vuoden Toimisto -kilpailusta. Tuorein NPS-luku on huikea 92, joka edustaa yli 80% meidän jatkuvista asiakkuuksista. Kaikkien vastauksien joukossa oli ainoastaan kolme kasia ja loput arvosanat olivat ysejä ja kymppejä. Tämäkin kysely osoittaa, että asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä.

 

Tässä asiakkaidemme suoria lainauksia NPS-kyselyn yhteydessä olleesta vapaasta kentästä:

“Pidän erityisesti siitä, että yhteistyön aikana opin valtavasti itse. Selkeästä viestinnästä ja dokumentoinnista myös plussaa!”

“Yhteistyö vasta alussa, mutta hyvin on sujunut. Kysykää ihmeessä uudelleen parin kuukauden päästä, ku ollaan pidemmällä ;)”

“You are professionals in your area and it is easy to work with you. You react quickly. You take our stuff to be yours and do things that we don’t know to request.”

“Good customer service and customer understanding. Professional what they do. Great people in person and humor level too – always nice and fun to work together.”

“Ammattitaitoinen ja erittäin palveluhenkinen ja ystävällinen henkilöstö, joka on sitoutunut asiakkaan menestykseen niin tiiminä kuin yksilöinä.”

“Tekemistä ajatellaan asiakkaan liiketoiminnan näkökulmasta:-)”

 

Asiakkaat valitsivat OIKIOn Vuoden toimisto -tutkimuksen voittajaksi toista vuotta peräkkäin markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa.

 

Jatkamme missiotamme muuttaa koko toimialaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaskeisemmäksi

Sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö sekä toimialan tyytyväisimmät asiakkaat ovat jatkossakin tärkein prioriteettimme. Olemme rakentamassa OIKIOsta asiakaskeskeistä asiantuntijatoimistoa ja unelmiemme työpaikkaa, joka on alan paras vaihtoehto asiantuntijoille. Toivottavasti myös seuraavat kolme vuotta ovat yhtä tuloksekkaita toteuttaessamme missiotamme. Menestyksekästä kevättä!

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää +20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 92 ja Vuoden toimisto 2018 ja 2019 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.