OIKIO on Vuoden Toimisto 2019 ja 2018

Lukuaika min

Asiakkaat ovat valinneet meidät Vuoden toimisto -tutkimuksen voittajaksi toista vuotta peräkkäin! OIKIO osallistui markkinointiteknologiatoimistojen sarjaan.

Vuoden Toimisto -tunnustus on erityisen arvostettu, sillä voittajan valitsevat raadin sijaan asiakkaat, jotka arvioivat kumppaneitaan. Osallistuimme tutkimukseen nyt toista kertaa ja voitimme uudelleen teknologia- ja markkinointiviestintätoimistot -kategorian.

Vuoden Toimisto 2019 ja 2018 voitot ovat osoitus siitä, että teemme oikeita asioita. Olemme priorisoineet asiakkaidemme etuja, palauttaneet datan asiakkaillemme, rikkoneet toimistojen perinteisiä toiminta- ja palvelumalleja, rakentaneet omaa teknologiaa, kuunnelleet asiantuntijoitamme ja kehittäneet toimistoamme yhdessä alusta alkaen asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme ehdoilla.

Muutamme digitaalisen markkinoinnin toimialan läpinäkyväksi ja asiakaskeskeiseksi sekä luomme alallemme jatkuvasti uusia parhaita käytäntöjä. Samalla olemme rakentamassa asiantuntijatoimistoa, joka on paras vaihtoehto alan asiantuntijoille.

Nopeasta kasvusta huolimatta asiakastyytyväisyytemme on ennätyskorkealla. Mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttämme ja tuoreimman tutkimuksen mukaan asiakkaamme antoivat OIKIOn NPS-arvoksi 93. Uskomme, että erikoistuminen ja syväosaaminen ovat niitä asioita, joita asiakkaamme odottavat meiltä jatkossakin. Aiomme kehittyä ja kasvaa toimistona asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme ehdoilla keskittyen poikkeuksellisen asiakastyytyväisyyden tavoitteluun.

Suuret kiitokset huippuosaaville asiantuntijoillemme kovasta työstä. Erityisen suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme luottamuksesta! Te olette mahdollistaneet missiomme toteuttamisen!

 

Vuoden toimisto 2019 -finalistit markkinointiteknologiatoimistojen kategoriassa

 

  • Arvo Partners
  • Columbia Road
  • Dagmar
  • Grapevine
  • OIKIO Digital Performance Agency

Kiitos Arvolle, Columbialle, Dagulle ja Grapevinelle osallistumisesta! Te teitte kisasta arvokkaamman.

 

Aiheesta lisää

 

 

Vuoden Toimisto -tutkimus järjestettiin Suomessa nyt kolmatta kertaa. Tutkimukseen osallistui 61 toimistoa ja 830 markkinointiviestinnän ammattilaista. Toimistoja arvioitiin yhdessä asiakkaiden kanssa lukuisilla eri kriteereillä kuten toimiston liiketoimintaosaaminen, digiosaaminen, projektien johtaminen, asiakkaan kokema arvo, tulokset ja asiakkaan vaihtohalukkuus. Lisätietoa: vuodentoimisto.fi

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää +20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 93 ja Vuoden toimisto 2018 ja 2019 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.