Olemme yhtä kuin asiantuntijamme
Asiantuntijamme muodostavat asiantuntijatiimin, jonka jokainen asiakkaamme saa käyttöönsä. Me emme halua, että sinä asiakkaana tai me yrityksenä olisimme riippuvaisia yhdestä asiantuntijasta. Tästä syystä meidän yksi keskeisimmistä tavoitteista on pitää tiimityöskentely, dokumentaatio ja kommunikaatiokykymme huipputasolla.Olemme yhtä kuin asiantuntijamme
Asiantuntijamme muodostavat asiantuntijatiimin, jonka jokainen asiakkaamme saa käyttöönsä. Me emme halua, että sinä asiakkaana tai me yrityksenä olisimme riippuvaisia yhdestä asiantuntijasta. Tästä syystä meidän yksi keskeisimmistä tavoitteista on pitää tiimityöskentely ja kommunikaatiokykymme huipputasolla.Niilo Relander

CEO, Partner

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset viisi vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.

Lue koko profiili

Juha Viherväs

Head of Paid Media, Partner

Olen rakentanut ja kehittänyt asiakkaiden verkkoliiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti noin kuuden vuoden ajan. Luotsaan OIKIOn online-mainonnan tiimiä ja olen itse erikoistunut maksettuun hakuun (SEM). Kannukseni olen ansainnut Suomen kilpailluimmilla toimialoilla.

Lue koko profiili

Ilpo Ryynänen

Head of Data & CRO, Partner

Numerot eivät valehtele, josta juontuu kiinnostukseni dataan ja sen hyötykäyttöön verkkoliiketoiminnan eri osa-alueilla, etenkin konversio-optimoinnissa. Olen hyödyntänyt laaja-alaista online-myynnin osaamistani niin pienten yritysten parissa kuin kansainvälisten pörssiyhtiöiden ohjaavana neuvonantajana.

Lue koko profiili

Joona Tuunanen

Head of SEO, Partner

Kv-taustalla varustettu digitaalisen markkinoinnin tekijä, joka haluaa viedä suomalaisia tuotteita ja palveluita maailmalle. Erityinen vahvuuteni on tekninen SEO. Ratkon mielelläni ongelmia mitä muut SEO-tekijät eivät osaa tai halua yrittää ratkaista.

Lue koko profiili

Jyri Vuorinen

Senior Consultant & Partner

Olen intohimoinen ja tavoitteellinen verkkoliiketoiminnan kehittäjä. Olen kehittänyt Suomen suurimpien yritysten sivustojen tehokkuutta ja konsultoinut lukuisia massiivisia sivustouudistusprojekteja

Lue koko profiili

Joni Järviseutu

Paid Media Consultant

Olen digitaalisen markkinoinnin kehittäjä, joka on Pohjois-Suomen reissun jäljiltä valmistunut kauppatieteiden maisteriksi. Olen työskennellyt monissa tunnetuissa yrityksissä, joissa monipuoliset ja haastavat työtehtävät ovat antaneet minulle laajaa näkemystä markkinoinnin ja mainonnan kehittämisestä.

Lue koko profiili

Krista Särkkä

Programmatic Consultant

Olen ohjelmallisen ostamisen sekä Facebook-mainonnan asiantuntija yhdistettynä palavaan innostukseen analytiikkaa kohtaan. Tulosta on tullut tehtyä niin isojen kuin pienempienkin asiakkaiden kanssa haastavien digimarkkinoinnin projektien parissa.

Lue koko profiili

Aleksi Rastas

Senior Web Analyst & SEO Consultant, Partner

Jotkut kutsuvat minua analytiikkamestariksi, toiset seo-guruksi. Itse olen sitä mieltä, että haluan kehittää verkkosivuja datan perusteella.

Lue koko profiili

Tom Norrgrann

Senior SEO Consultant

Olen työskennellyt Suomen suurimpien ja kiinnostavimpien yritysten verkkoliiketoiminnan kasvattamisen ja hakukonelöydettävyyden parantamisen parissa. Tätä nykyä lukemattomat huippusijoitukset Googlen säälimättömässä haussa kertovat siitä, että minä välitän aidosti hakukoneoptimoinnista – ja teen sitä ylpeydellä. Kaksikielisenä optimoin verkkosivuja myös ruotsinkielellä.

Lue koko profiili

Joachim Granberg

Paid Media Consultant

Minulla on lähes neljän vuoden kokemus hakusana- ja Facebook-mainonnasta. Erityisesti pidän siitä, kun lähes kaiken voi mitata reaaliajassa. Olenkin työssäni erittäin analyyttinen, ja luvut ohjaavat työtäni.

Lue koko profiili

Joonas Savolainen

Paid Media Consultant

Valmistuin hiljattain kauppatieteiden maisteriksi ja kotiuduin Turusta Helsinkiin. Olen aikaisemmin kerryttänyt kokemusta monenlaisten digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa. Asiakaslähtöisyys ja jatkuva kehittyminen ovat työni kulmakiviä.

Lue koko profiili

Jutta Kurikka

Jutta Kurikka

CRO & Web analyst

Monimuotoinen polku koulun penkiltä läpi työelämän erilaisten roolien ja hienojen oppimiskokemusten toi minut lopulta web-analytiikan ja konversio-optimoinnin pariin. Digitaaliset kanavat ovat pulloillaan upeaa dataa, jota pääsen työssäni ilokseni hyödyntämään.

Lue koko profiili

Muu tiimi

Uudet konsultit

Meitä oikiolaisia on nyt n. 20 henkilöä. Useimpien uusien henkilöiden profiilisivut ovat vielä työn alla.

Tiimiin on liittynyt yllä listattujen henkilöiden lisäksi seuraavat konsultit:

  • Mirkka Mussalo, Paid Media
  • Joonas Kantoluoto, SEO
  • Emilia Lahti, SEO
  • Selja Selenius, Paid Media
  • Satu Brandt, SEO

Mukaan huipputiimiin?

Olemme nopeasti lunastaneet monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä paikan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjänä. Kasvamme ennätysnopeaa vauhtia ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita erilaisiin rooleihin mukaan huippuosaajien tiimiimme.

Tutustu tästä avoimiin rooleihin tarkemmin!