Olemme yhtä kuin asiantuntijamme
Asiantuntijamme muodostavat asiantuntijatiimin, jonka jokainen asiakkaamme saa käyttöönsä. Me emme halua, että sinä asiakkaana tai me yrityksenä olisimme riippuvaisia yhdestä asiantuntijasta. Tästä syystä meidän yksi keskeisimmistä tavoitteista on pitää tiimityöskentely, dokumentaatio ja kommunikaatiokykymme huipputasolla.Olemme yhtä kuin asiantuntijamme
Asiantuntijamme muodostavat asiantuntijatiimin, jonka jokainen asiakkaamme saa käyttöönsä. Me emme halua, että sinä asiakkaana tai me yrityksenä olisimme riippuvaisia yhdestä asiantuntijasta. Tästä syystä meidän yksi keskeisimmistä tavoitteista on pitää tiimityöskentely ja kommunikaatiokykymme huipputasolla.Niilo Relander

CEO, Partner

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset viisi vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.

Lue koko profiili

Juha Viherväs

Head of PPC, Partner

Olen rakentanut ja kehittänyt asiakkaiden verkkoliiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti noin kuuden vuoden ajan. Luotsaan OIKIOn online-mainonnan tiimiä ja olen itse erikoistunut maksettuun hakuun (SEM). Kannukseni olen ansainnut Suomen kilpailluimmilla toimialoilla.

Lue koko profiili

Ilpo Ryynänen

Head of Data & Programmatic, Partner

Numerot eivät valehtele, josta juontuu kiinnostukseni dataan ja sen hyötykäyttöön verkkoliiketoiminnan eri osa-alueilla, etenkin konversio-optimoinnissa. Olen hyödyntänyt laaja-alaista online-myynnin osaamistani niin pienten yritysten parissa kuin kansainvälisten pörssiyhtiöiden ohjaavana neuvonantajana.

Lue koko profiili

Joona Tuunanen

Head of SEO, Partner

Kv-taustalla varustettu digitaalisen markkinoinnin tekijä, joka haluaa viedä suomalaisia tuotteita ja palveluita maailmalle. Erityinen vahvuuteni on tekninen SEO. Ratkon mielelläni ongelmia mitä muut SEO-tekijät eivät osaa tai halua yrittää ratkaista.

Lue koko profiili

Jyri Vuorinen

Senior Web Analyst, Partner

Olen intohimoinen ja tavoitteellinen verkkoliiketoiminnan kehittäjä. Olen kehittänyt Suomen suurimpien yritysten sivustojen tehokkuutta ja konsultoinut lukuisia massiivisia sivustouudistusprojekteja

Lue koko profiili

Joni Järviseutu

PPC Consultant

Olen digitaalisen markkinoinnin kehittäjä, joka on Pohjois-Suomen reissun jäljiltä valmistunut kauppatieteiden maisteriksi. Olen työskennellyt monissa tunnetuissa yrityksissä, joissa monipuoliset ja haastavat työtehtävät ovat antaneet minulle laajaa näkemystä markkinoinnin ja mainonnan kehittämisestä.

Lue koko profiili

Krista Särkkä

Programmatic Consultant

Olen ohjelmallisen ostamisen sekä Facebook-mainonnan asiantuntija yhdistettynä palavaan innostukseen analytiikkaa kohtaan. Tulosta on tullut tehtyä niin isojen kuin pienempienkin asiakkaiden kanssa haastavien digimarkkinoinnin projektien parissa.

Lue koko profiili

Aleksi Rastas

Senior Web Analyst & Partner

Jotkut kutsuvat minua analytiikkamestariksi, toiset seo-guruksi. Itse olen sitä mieltä, että haluan kehittää verkkosivuja datan perusteella.

Lue koko profiili

Tom Norrgrann

Senior SEO Consultant

Olen työskennellyt Suomen suurimpien ja kiinnostavimpien yritysten verkkoliiketoiminnan kasvattamisen ja hakukonelöydettävyyden parantamisen parissa. Tätä nykyä lukemattomat huippusijoitukset Googlen säälimättömässä haussa kertovat siitä, että minä välitän aidosti hakukoneoptimoinnista – ja teen sitä ylpeydellä. Kaksikielisenä optimoin verkkosivuja myös ruotsinkielellä.

Lue koko profiili

Joachim Granberg

Joachim Granberg

Senior PPC Consultant

Minulla on lähes neljän vuoden kokemus hakusana- ja Facebook-mainonnasta. Erityisesti pidän siitä, kun lähes kaiken voi mitata reaaliajassa. Olenkin työssäni erittäin analyyttinen, ja luvut ohjaavat työtäni.

Lue koko profiili

Joonas Savolainen

PPC Consultant

Valmistuin hiljattain kauppatieteiden maisteriksi ja kotiuduin Turusta Helsinkiin. Olen aikaisemmin kerryttänyt kokemusta monenlaisten digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa. Asiakaslähtöisyys ja jatkuva kehittyminen ovat työni kulmakiviä.

Lue koko profiili

Jutta Kurikka

Jutta Kurikka

CRO & Web Analyst

Monimuotoinen polku koulun penkiltä läpi työelämän erilaisten roolien ja hienojen oppimiskokemusten toi minut lopulta web-analytiikan ja konversio-optimoinnin pariin. Digitaaliset kanavat ovat pulloillaan upeaa dataa, jota pääsen työssäni ilokseni hyödyntämään.

Lue koko profiili

Mirkka Mussalo

Mirkka Mussalo

PPC Consultant

Olen työhöni kunnianhimoisesti suhtautuva digimarkkinoinnin ammattilainen, joka on kasvattanut osaamistaan niin kansainvälisen pörssiyhtiön palkkalistoilla kuin omatoimisena freelancerinakin. Hakusanamainonnan saloihin perehdyin muutama vuosi sitten Dublinissa, missä operoin Googlen suurimpien asiakkaiden mainostilejä. SEM:in lisäksi minulla on kokemusta SEO:sta, sisällöntuotannosta ja verkkokaupasta Suomen, Irlannin ja Saksan maaperällä.

Lue koko profiili

Joonas Kantoluoto

Joonas Kantoluoto

SEO Consultant

Olen markkinointihifistelijä ja KTM Turun kauppakorkeakoulusta. Nautin työskentelystä isojen ja monipuolisten verkkosivustojen kanssa. Minulla on inhouse-kokemusta niin pienistä kuin suuremmista verkkokaupoista käyttäjäkokemuksen, konversio- ja hakukoneoptimoinnin saralta.

Lue koko profiili

Emilia Lahti

Emilia Lahti

SEO Consultant

Olen kansainvälistä kokemustakin kerryttänyt hakukoneoptimoinnin asiantuntija, ja kotiuduin hiljattain takaisin Suomeen lähes yhdeksän ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Ulkomailta palatessani matkalaukkuuni päätyi niin tutkinto, paljon arvokasta elämänkokemusta kuin uusi intohimon kohdekin: hakukoneoptimointi. Vuodesta 2016 lähtien olen saanut tehdä töitä intohimon kohteeni parissa, ja toivon sen jatkuvan vielä pitkään.

Lue koko profiili

Selja Selenius

Selja Selenius

Lead Programmatic Consultant

Päädyin opiskelemaan graafista suunnittelua pääkaupunkiseudulle Pikku G:n ja Matti Vanhasen kotikulmilta. Kaikki alkoi muutaman bannerin tuotannosta ja tässä sitä ollaan. Luovuus ja analyyttisyys ovat iso osa minua. Olen päässyt suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään monien eri kokoisten asiakkuuksien digimarkkinointia hyvin monipuolisesti.

Lue koko profiili

Satu Brandt

Satu Brandt

SEO Consultant

Olen asiakaslähtöinen digitaalisen markkinoinnin kehittäjä. Minulla on kokemusta paikallisten sekä kansainvälisten B2B ja B2C asiakkaiden konsultoinnista eri toimialoilla. OIKIOlla työskentelen hakukoneoptimoinnin (SEO) ja analytiikan parissa.

Lue koko profiili

Satu Tamminen

Satu Tamminen

Assistant Controller

Opiskelujen ja työelämän kautta olen löytänyt itseni kerta toisensa jälkeen numeroiden parista. Lähden innolla etsimään merkitystä luvuille ja tuottamaan hyödyllistä tietoa näiden pohjalta. Taloushallinnon tehtäviin saan myös kätevästi yhdistettyä kiinnostukseni juridiikkaan. Kuitenkaan pelkkä excel ja raportit eivät riitä työkavereiksi, jonka vuoksi muilla OIKIOlaisilla on itselle iso merkitys.

Lue koko profiili

Mukaan huipputiimiin?

Olemme nopeasti lunastaneet monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä paikan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjänä. Kasvamme ennätysnopeaa vauhtia ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita erilaisiin rooleihin mukaan huippuosaajien tiimiimme.

Tutustu tästä avoimiin rooleihin tarkemmin!