Antti Hissa

Web Analyst

KERRO LYHYESTI ITSESTÄSI

Olen löytänyt itseni näköisen työn, jonka merkitys näkyy myös arjessa. Olen myös ironisesti kiinnostunut käyttäjän yksityisyyden suojelemisesta, joten analytiikan tekeminen järkevästi ja tehokkaasti, myös yksilöä kunnioittaen, on yksi meriiteistäni.

MIKSI OLEN DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KONSULTTI?

Yli kymmenen vuotta sitten tiesin suuntaavani digitaalisen markkinoinnin pariin, olen työstänyt agendaani siitä lähtien. Aloitin urani verkkomainonnan parissa, lähinnä Google Adsin ja sivustokehityksen parissa, täten analytiikka on aina ollut osa työtäni. Olen aina kokenut toimenpiteiden mitattavuuden elintärkeäksi digitaalisessa liiketoiminnassa. Digitaalisessa maailmassa emme “näe” asiakkaitamme, emmekä pysty mututuntumalla sanomaan mitään toiminnan kannattavuudesta. Web analytiikkaa hyödyntämällä voimme mitata ja johtaa tekemistä, jopa tehokkaammin kuin perinteisessä kivijalkatoiminnassa.

Konsultiksi ryhdyin kun oivalsin keskittyä työssäni täysillä analytiikkaan. Olen päässyt kehittämään osaamistani Suomen parhaiden tekijöiden kanssa ja viemään osaamistani myös asiakasyrityksille. Haluan istua asiakkaideni kanssa pöydän samalla puolen ja kehittää toimintaa yhdessä, näin koen kaikkien saavan parhaita ja pitkälle kantavia tuloksia!

MISTÄ AMMATILLISESTA SAAVUTUKSISTA OLET YLPEÄ?

Olen ylpeä siitä, että olen löytänyt työstäni oman kutsumukseni. Teen työtäni intohimolla, eikä se myöskään kuormita niin paljon. Olen myös onnistunut useammissa dataan perustuvissa kehityshankkeissa, joiden tuloksista ollaan päästy nauttimaan pidemmän aikaa.

MITÄ HAAVEITA SINULLA ON?

Haluan kehittyä analytiikan ja tilastotieteiden parissa tasolle, jonka tiedän olevan hyvin kaukana tulevaisuudessa. Olen kuitenkin hyvin optimistinen tavoitteiden kanssa, sillä tiedän olevani itse kontrollissa oman oppimiseni kehityksestä ja haave on hyvinkin realistinen, vaikkakin pitkäaikainen.

Haaveilen ajoittain myös vehreistä niityistä ja kirkkaana virtaavista puroista, onneksemme molempia riittää Suomessa!