Jaana Räsänen

PPC Consultant

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Numerot ja graafit ohjaavat elämääni monellakin tapaa. Järjestelmällisyyteni ja suunnitelmallisuuteni pääsevät oikeuksiinsa tässä ammatissa.

Konsulttina olen osa asiakkaani tiimiä tuoden omalta osaamisalueeltani parhaiten heille sopivat tiedot ja käytännöt osaksi kokonaisuutta. Numerot antavat tarkkaa dataa, ja hienointa onkin saada nähdä kuinka datan pohjalta saadaan aikaan liiketoimintaa kasvattavia tuloksia.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Että saan olla osa OIKIOn huipputiimiä! Täällä on todella taitavia ihmisiä ja unelmani olikin päästä mukaan osaksi tätä porukkaa ja kehittyä sekä kasvaa laaja-alaisemmin kaikilla osa-alueilla samalla kun pääsee entisestään syventämään omaa ammattitaitoaan hakukonemainonnassa.

Minut tekee onnelliseksi tyytyväiset asiakkaat ja heidän hymynsä. Tulokset, siis numerot kertovat toki paljon, mutta ihmisille tässä työtä tehdään, joten aidon lämpimän suhteen kasvattaminen ja luottamus ovat minulle palkitsevinta.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Haluan kehittyä hakukonemarkkinoinnissa ja verkkoanalytiikassa kovaksi tekijäksi, mutta myös hankkia laajemmin kokonaiskuvaa tukevaa ymmärrystä siihen vaikuttavilta osa-alueilta.

Haluan olla vahva osa huipputiimiä, jakaa tiimini kanssa onnistumisen kokemuksia ja omalta osaltani parantaa sekä asiakkaiden että tiimikavereiden viihtymistä.