Kasperi Ryynänen

Account Director

Myynnillisyys ja asiakkuudenhoito ovat vahvasti DNA:ssani. Saan valtavasti energiaa erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja erityisesti siitä, kun voin auttaa ihmisiä onnistumaan, kehittymään ja ratkaisemaan heidän arjen ja liiketoiminnan haasteita. Digitaalisessa markkinoinnissa minua kiinnostaa erityisesti sen moniulotteisuus ja miten konkreettinen osa se on jokaisen yrityksen liiketoimintaa nykypäivänä. Alalle tulee koko ajan myös uutta, mikä pakottaa haastamaan omia ajattelumalleja ja kehittymään.

Mistä ammatillisesta saavutuksesta olet ylpeä?

Erityisen ylpeä olen kaikista yhdessä asiakkaideni kanssa rakennetuista onnistuneista kumppanuuksista, jonka keskiössä ovat aina alusta lähtien asiakas, proaktiivinen yhteistyö ja luottamus.

Mitä haaveita sinulla on?

Haluan tulevaisuudessakin tehdä töitä innostavien ja mielenkiintoisten kollegoiden, asiakkaiden sekä yritysten kanssa. Sytyn itseni kehittämisestä ja haluan oppia uutta etenkin eri liiketoiminnoista ja siitä miten niitä voidaan kehittää digitaalisesti.

Haaveilen työn ulkopuolella maailman ja eri kulttuurien näkemisestä sekä kehittymisestä urheilun saralla kuntosalilla ja kestävyysjuoksun parissa.