Katja Kokko

Head of Customers

Digitaalisessa markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä minua on aina kiinnostanut alan muuttuva ja innovaatiokeskeinen toimintaympäristö. Rakastan digitaalisuuden synnyttämiä mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa kohti asiakaskeskeisempää ja palvelempaa kulttuuria luoden näin kestävää menestystä alati muuttuvassa markkinassa.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Siinä missä jotkut näkevät haasteita, minä näen mahdollisuuksia. Urani aikana olen ratkonut lukuisia vaikean kilpailutilanteen luomia tilanteita löytämällä niihin räätälöidyt ratkaisut aina asiakkaan tarpeen mukaisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintaani ohjaa luottamus ja yhteistyö, jonka ansiosta vuosien saatossa luodut suhteet niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa ovat edelleen iso osa arkeani joka päivä.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Jatkuva oppiminen ja jo hankittujen oppien hyödyntäminen ovat asioita, jotka motivoivat minua ja saavat minut syttymään. Haaveeni on rakentaa jotain merkityksellistä ja ehkä jopa poikkeuksellista, jolloin pääsen myös oppimaan itse uusia asioita ja hyödyntämään sitä oppia sekä henkilöstön että asiakkaiden parissa.