Michele Fenech

SEO Consultant

KERRO LYHYESTI ITSESTÄSI

Olen analyyttinen ja luova kauppatieteiden maisteri, joka on erikoistunut viestintään ja tehnyt töitä viestinnän ja markkinoinnin alalla jo monta vuotta. 

Vapaa-ajalla pelaan lautapelejä, rakennan legoja, tuijotan koirani tummiin silmiin, etsin glitter ponille hiussolkea, testaan autorataa ja maalaan dinosauruksia. 

 

MIKSI OLET HAKUKONEOPTIMOINNIN KONSULTTI?

Verkkosivumaailma viehättää. Olen vuosien varrella tehnyt verkkosivujen kanssa töitä hyvin monesta eri näkökulmasta: olen suunnitellut verkkosivujen ulkonäköä ja käytettävyyttä, työstänyt sisältöjä ja seo-optimoinut niitä, rakentanut sivuja html:n ja css:n avulla, seurannut verkkosivun analytiikkaa ja parannellut sivuston terveyttä teknisen SEOn työkaluilla.

Hakukoneoptimointi on kolahtanut ja tuntunut omalta. Siinä pääsee tutkimaan verkkosivuja hyvin monelta eri puolelta. Tykkään datasta ja datalähtöisestä päätöksenteosta. Hakukoneoptimointi on kuin hurjan mielenkiintoinen palapeli, jossa pitää tehdä töitä, että löytää kaikki tarvittavat palat, jotka yleensä aina loksahtavat paikalleen.

 

MISTÄ AMMATILLISESTA SAAVUTUKSESTASI OLET YLPEÄ?

Olen ylpeä erilaisista asiakastöistä, joita olen vuosien varrella tehnyt. Yksi tietty verkkosivuprojekti tulee heti mieleen, jossa suunnittelin asiakkaalle sivuston. Pidin todella kovasti lopputuloksesta ja asiakas oli myös innoissaan. Asiakkaan auttaminen tavoitteensa saavuttamisessa on hurjan palkitsevaa.

Olen ylpeä myös siitä, että olen kokeillut vaikka ja mitä ja olen löytänyt sen mille oma sydämeni sykkii: verkkosivumaailman ja hakukoneoptimoinnin.

 

MITÄ AMMATILLISIA HAAVEITA SINULLA ON?

Haaveet vaihtelevat osaamisen myötä. Rakastan oppimista. Haluaisin syventää hakukoneoptimoinnin osaamistani ja oppia myös lisää teknistä SEOa, analytiikkaa ja koodausta. Tällä alalla on hyvä olla.