Miia Holmala

Paid Search Consultant

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Digitaalisessa markkinoinnissa minua kiehtoo sen tuomat mahdollisuudet, monipuolisuus ja mitattavuus. Konsulttina pääsen hyödyntämään vahvuuksiani, kuten luovuutta, analyyttista ajattelua, ratkaisukykyä sekä vaalimaan yhteistyön merkitystä. Olen innokas tekijäluonne, joten on palkitsevaa nähdä työnsä konkreettinen jälki sekä tulokset, jotka ohjaavat toimintaa kohti tavoitteita. Saan työskennellä upeiden asiakkuuksien kanssa, jotka tekevät työpäivistäni mielenkiintoisia. Digitaalisen markkinoinnin kentällä muutos on jatkuvaa ja joka päivä oppii jotain uutta. Onkin siis antoisaa päästä haastamaan itseään aktiivisesti ja jakamaan tietoa, sekä toteuttamaan täysin uudenlaisia ratkaisuja.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen ylpeä saadessani työskennellä juuri OIKIOlla ja alan parhaiden tekijöiden kanssa. Täällä pääsen kehittymään ja syventämään osaamistani entisestään hakumainonnan ja muiden osa-alueiden parissa.

Koen ilonhetkiä aina, kun saan auttaa asiakkaita omalla osa-alueellani mainonnan parissa ja sitä kautta luoda heille merkityksellistä arvoa. Minulle palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat ja ajan kautta rakentuvat pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Haluan kehittyä mainonnassa ja web-analytiikassa syväosaamisen ja kokemuksen kautta raudanlujaksi ammattilaiseksi. Koen asiantuntijana kehittymisen jatkuvana prosessina, jota tukee vahvasti alaa kohtaan suuntautuva intohimo.